Ganzo G2019-S Multi clesti 11 Instrumente într-Un singur Set de scule de Mana Șurubelniță Kit Portabil de Pliere Cuțit din Oțel Inoxidabil plier

42.10lei 46.78lei

Ganzo G2019-S Multi clesti 11 Instrumente într-Un singur Set de scule de Mana Șurubelniță Kit Portabil de Pliere Cuțit din Oțel Inoxidabil Descriere cleste Multi-Instrument Ganzo G2019 S:

Model excelent pentru cei care au nevoie de un Multi-Instrument cu minim dar suficient de funcțională.Chromized G2019S este tocmai această configurație.Lungimea sa în stare nepliată este un pic mai mult de 7 cm (72 mm), latimea este de 3,5 cm.

Setul include 11 instrumente care va rezolva în mod eficient o serie de sarcini care decurg din oraș, precum și în țară în timpul activități în aer liber.De asemenea, șoferii ar trebui să acorde o atenție la acest model.

Din oțel inoxidabil (440C) este utilizat pentru fabricarea de instrumente.S-a dovedit a fi excelent în termeni de rezistență la coroziune.

Achiziționarea Multi-Instrument Ganzo 2019S veți obține următoarele unelte: clește cu tăiere clește (acestea sunt arc, care facilitează substanțial la locul de muncă); Deschizător de conserve și sticle; Mici, dar eficiente fișier; Sulă; Dispozitiv care vă permite pentru a curăța firele; Lama (cu drept de ascutit);-Șurub drivere (unul este capul de cruce, cea de-a doua este cu fante).

Caracteristici: greutate Minimă (doar 120 de grame); ar Putea fi folosit ca o cheie-suport; Grosimea este de 1.6 cm, care vă permite de a pune Multi-Instrument în buzunar împreună cu sintetic caz.


  • Nume De Brand: GANZO
  • Numărul De Model: G2019-S
  • Mâner Stil: Îndoit
  • Caracteristici: Multifunctional
  • Cerere: Multi-Funcțional
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Tip: Nas Lung
  • Cleste Stil: chineză

Etichete: lemn unelte pentru prelucrarea lemnului, cuțit lovocoo, negru edc, ganzo g302 piese, edc instrument, multitul, Masina instrumentul de reparare, multitool, leatherman, multi tool.

Link 2001
2020-10-14
3/5
???
Hendriksfonteijn
2020-09-24
5/5
Multitool is actually multicroch. I bought it for my nephew for dnyukha, he liked it. The product is made well with its 750r, complete with a belt cover. delivery is an ordinary month.
Fcoulon74
2020-09-07
4/5
качество металла среднее, надо самому доделывать некоторые косяки отлива металла
Chingiz Seferov
2020-09-16
3/5
40 days delivery (courier to the apartment). The quality is average, for a weak triple. In the photo he and his "assembled" APHont-the same size and price range. But even the photo shows that APHont is made better. Purchase is not happy! I do not recommend! Yes, the track was not tracked at all!-The Courier's call was a complete surprise!

Ați putea dori, de asemenea