30 buc 30 ml/60 ml/100ml/120ml/250ml Plastic PET de suc E Lichid Capacitate Dropper Sticle Răsuciți Capacul de Sus Tatuaj Cerneală Pigment Container

62.73lei 83.64lei

Descriere:

Despre PET Flacon Picurător

PET este prescurtarea de Poli Etilen Terephthalateand și este un fel de material plastic pentru a face sticla.Flacon din PET pot fi complet transparent, dar este greu și nu poate fi compresibil ușor ca LDPE dar este mult prea populare ca recipient de e-țigară, cerneală, spălați-loțiune și ulei etc.

Dimensiuni:Ca Imagine

Twist Top Capacele in negru + naturale.

Se aplică o cantitate mică de produs pentru o zona țintă.Se potriveste subțire de lichid și lichid foarte vâscos, ușor stoarce.

Bună etanșare.Este folosit în multe domenii, cum ar fi experimentul de laborator și utilizarea acasă pentru a lua anumit volum de lichid.

Note:

1. Pachet cu punga de plastic

2. Vă rugăm să rețineți că există zgârieturi, uneori, din cauza frecare reciprocă între sticle de timpul de tranzit.Aceasta nu afectează utilizarea dacă înfășurați acele sticle cu propriile coperți exterioare.Vă rugăm să ne contactați dacă vă deranjează această situație.


  • Dimensiune: 60ml

Etichete: pipett, e ink, e-lichid vape, flacon spray, plastic tub de testare, pro sticlă de cerneală, 1l sticla de suc, toner sticla mare, e cititor, vape suc de lichid.

El Tato Crema
2020-11-27
5/5
Same as description

Ați putea dori, de asemenea