Masca de ciclism Activat de Carbon, Praf-dovada Masca de Funcționare Camping, Drumeții, Schi, Biciclete Motociclete Sport Masca

12.16lei 20.26lei

Masca De Ciclism Carbon Activat Praf Masca De Funcționare Camping, Drumeții, Schi, Biciclete Motociclete Sport Masca

Caracteristici: 1. În mod eficient de filtrare cel mai miros, praf, gaze de eșapament, produse chimice cu strat de cărbune activ. 2.Confortabil și convenabil pentru a purta cu clip nas reglabil și non-skid ureche-agățat de proiectare. 3.Cu mare permeabilitate cu o mulțime de găuri respirabil și două de aer supape de respirație. 4.Perfect pentru orice sport în aer liber, cum ar fi alergare, ciclism, drumetii, Camping,Ciclism, Detalii Produs Nume : Carbon Activat dovada de Praf de Sport Masca Funcția: Anti-poluare PM 2.5 Gen : Unisex Dimensiune : Unul Mărime Material : Nylon + Spandex Caracteristici: praf-dovada, flexibil și confortabil, reglabil clip nas, agățat de ureche design nu este ușor să cadă Notă: schimbătoare de filtru, PM2.5 filtru de carbon activ pentru a opri smog și ceață în mod eficient.Ambele 2 părți de masca de fata sunt respirabil, pentru a reduce rezistenta respiratorie, liber să-și respirația și gratuit pentru a merge mai departe. 1. masca poate fi spălate și reutilizarea, iar filtrul este recomandat să fie înlocuit la fiecare 5 zile. (Ceață zonă, în funcție de situație (filtrul devine negru sau deteriorate, vă rugăm să-l înlocuiască în timp)


  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: copilul de întuneric, mascarilla inteligent masca, dispune masca, pro schi, tricou wow, motociclist eșarfă, mască transparentă motocicleta, filtru de carbon pentru masca, masca sport, se adapteze gaz.

Ksflores29
2021-01-03
5/5
Nice mask. Looks stylish.
Lesya4514
2021-01-27
5/5
thanks for the quick delivery
Bigdonjr31
2020-09-30
5/5
Very fast shipping. Mask is a bit small.
Evowbmdan
2020-10-01
5/5
Spectacular as it is in the photos, top quality

Ați putea dori, de asemenea