Pompa De Aer Conductă De Presiune Pistonul Detergent De Canalizare Chiuvete Bazinul Conducte Înfundate De Demontare Baie Bucatarie Wc Instrumente De Curățare

59.88lei 73.91lei

Specificații Tehnice:

Nume: Aer Putere Piston

Material: ABS arma corp, cauciuc blocat capul

Culoare: Albastru&Negru

Dimensiuni: 27.5 cm x 28 cm x 9.5 cm/10.8" x 11" x 3.7"

Blocat Dimensiunea Capului (Dia.): 5 cm / 6.5 cm / 11 cm / 11.5 cm

Aplicație:

CADĂ de baie

TOALETA

BAZINUL

SCURGERE DE PODEA

Caracteristici și Beneficii:

● Tip de conducte: costum de greu de conducte: fontă conducte, tevi din PVC, PPR; Nu costum pentru țeavă moale: furtun de cauciuc, furtun de plastic, altele.

● Tip de blocaj: costum pentru: păr, legume, accesoriu; Nu se potrivesc pentru: urinei alcaline, ciment, obiect greu.Se poate elimina în mod eficient firele de păr, pânză, ceai, legume, gunoi de conducte.

● Această conductă draga profită de înaltă presiune pentru a elimina blocajul de pe țeavă.

● Patru fraieri pot fi utilizate în diferite dimensiuni de conducte, chiuvetă, chiuveta, cada, scurgere de podea, ghemuit tigaie, toaletă și etc.

● Trageți mânerul de aproximativ 15 la 25 de ori, se repetă de mai multe ori până a elimina blocajul.

Instrucțiuni:

(1) înainte de utilizare ar trebui să fie blocate în funcție de dimensiunea conductei de diametru, forma pentru a selecta corespunzătoare "plug" pentru a instala.

(2) După instalarea "plug", puteți începe pentru a umfla cilindru.Metoda este, mâna stângă apucând corp solid, mâna dreaptă care deține mânerul, tic respirație, complet întreaga călătorie spasme de cel puțin 10 ori, până când cel mai bun presiune până când cel mai bun.În acest moment butelie de gaz a fost sub presiune, majorete, cum ar fi imagini de produs.

(3) "plug" strâns presat la priza, astfel încât închis, apoi trageți rapid pe trăgaci, a lovit fluxul de aer, conducta de la priza ar trebui să fie împins departe.Poate fi repetat operațiunea de această acțiune pentru confirmarea finală a conductei de curgere, în cazul în toaletă și conducta fără apă, puteți adăuga puțină apă fierbinte conducte termice de expansiune și contracție, mai târziu, să funcționeze.

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,pls înțelege.

Conținutul Pachetului:

1 x Piston

4 x Fraieri


  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: curățați conducta de, picurator curat, blocaj, înfundate toaletă dulap, pistonul toaletă, mașina de aer presiune de umflare, chiuveta, Piston, aspirator de țeavă de scurgere, toaleta curata.

Almira990
2021-01-12
5/5
Fast shipping. Recommend.

Ați putea dori, de asemenea