Confidențialitate WC Blocare Vacant Angajate de Blocare a Ușii Toaletă cabine de Duș și Baie Rândul său, Răsuciți Șurubul de Confidențialitate Prinde dispozitivul de Blocare

25.02lei 40.35lei

Usor de instalat – zăvorul vine cu șuruburi pentru a instala.Rafinat și fasion design, lucru perfect pe ambele părți ale obiectivului.Și culoarea se potrivește cu toate celelalte componente hardware și nu este vizibil în locația instalat. Utilizate pe scară largă – Mic, puternic și util de blocare pentru mai multe scop: usi, Poarta Pet,Mobilier de Cabinet, Fereastra, Baie, capace etc. Instala pic de blocare pe dulapuri pentru a adăuga un pic de protectie pentru dulapuri care dețin toate feluri de mâncare și sticlărie, și acest lucru a fost un foarte accesibile blocare, care va face treaba bine. Mare copilul de asigurare – au Cumparat aceste așa că ai putea ține copiii dumneavoastră, deoarece acestea sunt suficient de mari pentru a deschide ușile, dar nu suficient de înalt pentru a debloca zăvorul ușii.Acest lucru face un mare plus pentru copilul proofing casa ta, dar, de asemenea, face un plus frumos la securitatea din casa ta. decorative acasă uși,Ferestre și Oferă Protecție de Încredere Împotriva Intrușilor Suruburi incluse; Ușor de instalat și de a menține caietul de sarcini : Ideal pentru baie, usi de dulap și orice uz casnic Finisaj : Crom Lucios Moderne, Design Elegant de Înaltă Calitate, Usa de Blocare Șuruburile Furnizate Ușor pentru a se Potrivi Principalelor Dimensiuni corporale : 56mm x 40mm aprox Dimensiuni Receptor : 53mm x 16.5 mm aprox Greutate:120gram Pachetul Inclus : 1x Ușă Șurub de Blocare 6 x Șuruburi Notă : Pentru a proteja mediul și de a salva de cost, produsul nu are pachetul de vânzare cu amănuntul.


  • Cerere: baie
  • Numărul De Model: Baie-blocare
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Finisare De Suprafață: NICI unul
  • Chei Incluse: No
  • Se Potrivesc Grosime Ușă: 35-45mm
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Etichete: șurubul de presă, usa de hambar hardwar, mici cabina, doorlock inteligent, blocare, baie de blocare, privaci, dispozitivul de blocare, bolt de blocare, aliaj fereastra de blocare.

Ați putea dori, de asemenea