Fonta Turbo Galeriei pentru Dod*ge 03-05 Neon SRT-4 [email protected] 4D 2.4 L T3 Flanșă

134.97lei 156.94lei

Fonta Turbo Galeriei de 03 04 05 Dod*ge Neon SRT-4 [email protected] 4D 2.4 L T3 Flanșă.

Pentru perioada 2003-2005 Dod*ge Neon SRT-4 [email protected] 4D

2.4 L 2429CC 148Cu În I4 GAZ DOHC Motor Turbo NUMAI

100% de Brand Nou, nu a Folosit Niciodată sau Instalat

De înaltă Calitate și Puternic de Turnare

CNC Flanșă

T3 Flanșă

0.35/0.38 MM supapei de Descărcare a Flanșei

Șurubul de pe Design, Ușor de instalat

Păstrează O/C Servodirectie

1.Va vom trimite articolul la tine cât mai curând posibil după ce vom primi plata.Pls asigurați-vă că adresa dvs.,numărul dvs. de telefon și codul poștal este corectă.Am donot accepte P. O. BOX adresa care este foarte important . 2.Va vom ajuta cu punerea valori mai mici în factură, pentru a evita fiscale ridicate în țara dumneavoastră.Dacă țara dvs. nu este permis valoare mai mică sau aveți alte comentarii,va rugam să ne informați în avans. 3.Rata de transport se calculează în funcție de destinație normală de livrare.Dacă adresa destinație aparțin Zone Îndepărtate,cost suplimentar pentru a fi perceput ca pe curierat rata de transport maritim standard. 4. Despre client din Brazilia,pls, ne oferă CNPJ NR.Sau CPF NR.,Chile nevoie Rut Nr.pentru a oferi. 5.Dacă s-a întâmplat că pachetul nevoie de tranzit-navă care este decizia ta și-ți spune de curierat.Trebuie să facem clar că am donot accepta orice suplimentare de transport de marfă în conformitate nostru necunoscut de stat.Pls plătească mai mult atenția.

Am doar acceptă următoarele metode de plată:Alipay,West Union,TT,PAYPAL

1.Culoare:Odată ce cumpărătorul nu alege culoarea pe parcursul a 24 de ore pe care le va livra orice culoare pe care o avem în stoc. 2.Dacă aveți de gând pentru a face ordine mari sau se amestecă ordine,pls contactati-ne și de a obține o mai bună reducere. 3.Toate prețul nu acoperă taxelor vamale și a taxelor la import


  • Cilindru: Cilindri
  • Nume De Brand: GERMRUN
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: MFC DG SRT-4
  • Material: Fonta
  • Flanșă: T3

Etichete: bjd dod, emv cititor, galeriei de t3, galerie turbo, t3 turbo, jkvk, m50 turbo, id-ul reader, atm card reader, cac cititor de carduri.

Ați putea dori, de asemenea