Aer Condiționat AC A/C Compresor Electronic de Comandă a Solenoidului Supapei pentru Peugeot 207 FERMA pentru Citroen 9670318880 9670318880

67.12lei

Descriere: 1.Aplicație :Peugeot 207 FERMA pentru Citroen 2.Model compresor : Sanden 6C12 3.Lungime : 94mm 4.O-Inele : 3PCS 5.EYD Model : EYD006-11 ATENȚIE: vă Rugăm să citiți toți termenii și descrierea inainte de a comanda!Locale taxe Vamale sau impozite care nu sunt incluse în prețul produselor.Cumpărătorii ar trebui să plătească taxă de import în mod corespunzător.

Fotografii:

Atenție:

1.Înainte de a face comanda,vă rugăm să asigurați-vă că partea este același ca cel de care ai nevoie.Dacă aveți nevoie de asistență pentru a se asigura că această parte se va potrivi vehiculului dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți vechi poze reale pentru a confirma înainte de a cumpăra.

CUM DE A CUMPĂRA ?

Q1: Cum poți garanta calitatea?A: Toate produsele trebuie să treacă de control stricte înainte de a merge afară.Q2: Dacă nu găsim de a/c auto piese aici,pls spune-ne.O:1.Pls trimite-ne ur numărul parte, dacă u știu numărul OEM. 2.Pls trimite-ne ur fotografie în cazul în care u au poze. 3.Pls spune-ne ur exact modelul de masina daca u nu ai fotografie sau OEM Nr.Q3: de Restituire A: Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de transport maritim și produsele returnate sunt originale din statutul lor.Deci, înainte de plasarea comenzii, trebuie să asigurați-vă că piesele se potrivesc masina ta, pentru a evita costuri inutile.

Produse conexe:


  • Nume De Brand: EYONDER
  • Caracteristici Speciale: De răcire
  • Tip De Element: Compresorul A/C & Ambreiaj

Etichete: king ranch îmbrăcăminte, king ranch instant oală, king ranch mac brânză, autocolant king ranch, regina king stretch, king ranch arma caz, demolare ferma, ford king ranch decalcomanii, radio ford king ranch, king ranch pălărie.

Ați putea dori, de asemenea