Noi DIY zelda Pentru Game Boy Advance SP Classic Limited Edition Locuințe de Înlocuire Shell Ecran Pentru GBA SP Locuințe Acoperi Caz

32.50lei

modname=ckeditor

Noi DIY Zelda Pentru Game Boy Advance SP Classic Limited Edition Locuințe de Înlocuire Shell Ecran Pentru GBA SP Locuințe Caz Acoperire Model Compatibil : Nou DIY Zelda Pentru Game Boy Advance SP Classic Limited Edition Locuințe de Înlocuire Shell Ecran Pentru GBA SP Locuințe Caz Acoperire 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 3,Produce de garanție : oferim 6 luni garantie. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.

Caracteristici: 【Compatibil】coajă de Locuințe pentru Nintendo game Boy Advance SP GBA SP Consola. 【Incizie precisa】tăierea precisă a carcasei se potrivește perfect pe consola ta, oferindu-vă acces ușor la toate funcționale locații. 【Praf de Protecție】carcasa exterioară a puternic capacitatea de etanșare, care poate preveni eficient praful și murdăria de la intrarea, și carcasa exterioară este fermă, prevenind zgârieturi și care se încadrează ect daune. 【Butonul de operare este sensibil】cheile de carcasa exterioară sunt foarte sensibile, ușor de operat și aliniate cu precizie. 【Durată durabil】robust carcasă exterioară nu este ușor de deteriorat și are o durată lungă de viață. 【Piese de reparații】Utilizați pentru a înlocui originalul uzate și piese defecte, face pentru Gameboy Advance SP GBA SP arata noi tot timpul . 【Ușor de instalat】 Demontați și de a scoate din circuit electronic de original pentru GBA SP , apoi construi partea electronică în caz de înlocuire.Notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda. 3. Dacă șurub drivere litigiu nu accepta ca ei sunt liberi cadou nu primi plata thx.Lista de ambalare: 1 x Carcasă caz, set complet 1 x Glass 2 x Surubelnite ( trimite aleatoriu culoarea stocuri ) Diomand Verde cu Model Rosu Groudon Albastru Kyogre Șurub conducător auto :


 • Nintendo Model: GameBoy Advance
 • Compatibil pentru: Pentru Nintendo game Boy Advance SP
 • new sosire: Diamant De Culoare Verde
 • Numărul De Model: DIY Complet Coajă de Locuințe de înlocuire pentru Nintendo GBA SP jocuri console
 • locul de origine: China
 • Compatibil Marca/Model: Nintendo
 • Nume De Brand: SOUFOL
 • Numărul De Urmărire: Înregistrați numărul de urmărire
 • Funcția: Înlocuire Completă De Locuințe Shell Caz
 • Caracteristică: Pentru GBA SP Joc Consola Shell Caz Acoperire Accesorii
 • Compatibil: Plin Coajă de Locuințe de înlocuire pentru Nintendo game Boy Advance SP
 • QC: Fiecare Testat unul câte unul
 • Timp De Plumb: 1-2 zile de lucru zile

Etichete: silver shell game boy advance, joc băiat advanc, gba sp, gba shell sp, gameboy pocket, gameboy advanc, game boy pocket shell, mod gameboy advance, joc gba, legend of zelda.

Lucas Bboys85
2020-09-28
2/5
Badly finished product in paint, it had unpainted parts leaving black and the housing has wrinkles in the plastic. The humble seller in recognizing the error, there was a refund of 3 € after dispute.

Ați putea dori, de asemenea