Cablu de încărcare (BIC-TC55-CHG1-01) pentru Motorola TC55 TC55AH TC55BH TC55CH

76.48lei

(Vom oferi alte accesorii pentru acest model, care pot fi găsite în magazinul nostru, dacă este necesar!)

Am fost concentrându-se pe PDA piese pentru 20 de ani

Cu privire la controlul calității: controlul calității personalului treptat se va efectua 100% inspecție și testare înainte de expediere pentru a se asigura că clienții primesc produse de calitate.

Dacă doriți pentru a comanda în vrac, vă rugăm să ne contactați și cere o ofertă de preț, vă vom oferi cel mai bun pret.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să obțineți piesele de care aveți nevoie, și de a face întotdeauna partenerii noștri de afaceri fericit cu cantitatea și prețul vor.Scopul nostru este de a oferi produse de înaltă calitate și de a rezolva probleme de post-vânzare.

Timp de livrare: 1-3 zile lucratoare, livrare din China

Sfat: Toate produsele comercializate in magazinul nostru sunt garantate de calitate.Utilizarea incorectă a produselor poate provoca daune incalculabile pentru echipament.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp.

?

despre noi

Vă rugăm să nu se grăbesc să lăsați un comentariu, deoarece comentariile tale pozitive sunt foarte importante pentru noi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom munci din greu pentru a se asigura că satisfacția de fiecare produs personalizat este de 100%.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul eBay sau e-mail.

Cu toate acestea, datorită diferenței de timp, vom răspunde la toate e-mailurile tale, cât mai curând posibil în termen de 24 de ore.

Vă mulțumesc pentru achiziție.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de laudă.


  • Numărul De Model: tc55
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: GIAUSA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: tc55

Etichete: Nokia, ck3x, pda-ul zebra, tc56 zebra, ecran curat, ștergeți, coduri de bare de calculator, scanerul symbol, sticlă temperament, computer handheld pda, Protector De Sticlă.

Ați putea dori, de asemenea