V320BJ6-CPE2 TV Logica Sfat V320BJ6 CPE2 pentru LG 32LS3450-UA LG 32LS3150-CA ...etc. Echipamente pentru Afaceri V320BJ6CPE2 T-con Card

101.70lei 203.40lei

T:V320BJ6-CPE2 TV Logica Sfat V320BJ6 CPE2 pentru LG 32LS3450-UA LG 32LS3150-CA ...etc. Echipamente pentru Afaceri V320BJ6CPE2 T-con Card

Stimate cumpărător:

Să aveți o zi frumoasă!!Bine ati venit la magazinul meu, vă Rugăm să contactați-mă dacă te întâlnești orice întrebare,voi încerca meu cel mai bun pentru a vă satisface.

Ne-am specializat în T-con bord și alte produse electronice.Avem propria fabrica și un număr mare de T-con placi pentru a vinde, vă rugăm să contactați-mi ce model vrei tu, și eu vă va oferi cel mai bun pret.Avem mii de T-con bord modele in stoc, dar suntem în imposibilitatea de a prezenta toate produsele aici.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări tehnice sau probleme cu privire la produsele noastre și de a comanda.Vă mulțumesc foarte mult.

Fotografiile arată

plata :

1.Vom trimite comanda în termen de 1-3 zile după confirmarea de plată.

2.Puteți alege DHL/TNT pentru rapid de transport maritim

Inainte de a cumpara articole,vă Rugăm să rețineți:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini.

2 .Noi, 100% testat unul câte unul înainte de expediere .Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

3. Produsele noastre au bun aspect și funcție .Puteți plasa comanda cu asigurare de 100%.Promit toate produsele mele de lucru!!!

4. Indiferent de tipul de TELEVIZOR, atâta timp cât T-con bord modelul și dimensiunea corecte ,Acesta poate fi compatibil.

5. Nu deschizi o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

6. O parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi.Acestea funcționează exact la fel!Nici o diferență!

7. Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.


  • Model: V320BJ6-CPE2
  • Pachet: Da
  • Dimensiuni (WxHxD)): 000
  • Tip: Înlocuirea Bord
  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil: Echipamente De Afișare
  • Numărul De Model: TV Card
  • Greutate: 0.2

Etichete: logica convertor de nivel 2, sr2ez, diy hexacopter, lg muzica, audio dac, digital-analog convertor audio digital, coarne lg xboom, gtmedia, kit placa de baza, birou tv lg.

Ledenecserega
2020-11-24
5/5
Thank you! TV worked. What is the other charge for? One is new and the other is oxidized?

Ați putea dori, de asemenea