MO TULIP Uleiuri Esențiale 10000mg Ulei pe bază de Plante Organice Tiv Extract de Semințe de Ulei Bio-active Drop Pentru Ameliorarea Durerii Reducerea Somn Anxietate

20.30lei 40.60lei

Dimensiuni: 10*3*3 cm

Conținut Net: 30ml (10000mg)

Greutate: 95g

Caracteristici:

1. Uleiul este presat de prăjită, selectate pe bază de plante de semințe, este caracterizat prin aroma și gustul care sunt tipice pentru semințe, și o culoare verde.

2. Ameliorarea durerii: Una dintre cele mai cunoscute beneficii de sănătate de ulei de cânepă este analgezic (ameliorarea durerii) efecte.Se crede că uleiul interacționează cu receptorii din creier și sistemul imunitar pentru a reduce inflamatia si de a atenua durerea.

3. Combate Anxietatea:în Timp ce pe bază de plante extract de ulei este cel mai frecvent utilizat pentru a trata simptomele fiziologice, există un organism tot mai mare de cercetări care indică faptul că acesta poate fi, de asemenea, utilizat în tratamentul de o serie de condiții de sănătate mintală, inclusiv anxietate.

4. Pentru a îmbunătăți Calitatea Somnului: ulei pe bază de Plante, de asemenea, ajută la încetinirea unei curse minții, care la rândul său promovează o relaxare de înaltă calitate-un somn adânc.

5. Par hranitoare: pe bază de Plante ulei de semințe, cum ar fi ulei de Argan pentru par, este o sursa buna de multe substanțe nutritive decât sănătatea părului tău.


  • Nume De Brand: MO LALEA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ulei Esențial De Tip: Compus Ulei Esențial

Etichete: artificiale lalea, floare de lalea, china ulei, lamaie vaza, bio ulei pentru îngrijirea pielii, ulei de anxietate, cannabidiol ulei, ulei de cânepă, ulei esential de pin ac, separity anxietate.

Ați putea dori, de asemenea