Ideal Pentru Depozitare Cheie Cu Un Spațiu de Stocare Mare Renovare B&b Parola Cheie Cutie de Depozitare Perete Cheie Seif

13.46lei 20.71lei

Caracteristici: 1. Manopera rafinat, metal corpul de blocare 2. Metal cod roată, în condiții de siguranță și de încredere 3.Ideal Pentru Depozitare Cheie: Cu un spațiu de stocare mare, această cheie de blocare cutie ar stoca mai multe chei sau carduri de acces prin ușa ta în condiții de siguranță, ideal pentru inchirieri Airbnb.Descrieri: produsul este deblocare de urgență și parola eecovery de proiectare caseta de blocare poate fi deschis cu cheia de urgență după ce ai uitat pin digital cod Caietul de sarcini: Culoare: gri, negru, albastru, rosu, portocaliu Material: aliaj de aluminiu Pachet Incluse: 1 set x parolă-cheie de stocare montat pe perete seif Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


  • Numărul De Model: --
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: gol cheie capac, copil la îndemână, cheie usb, cheie topper, inch cheie, carburator pentru aprilia, cheie usb 3, 10w amplificator bluetooth, senzorul de temperatură a aerului mazda, 2x15w bord amplificator.

Ați putea dori, de asemenea