Sare Piper Condiment Moara cu Reglabil Asprime Ceramice Burr Grinder Bucatarie Accesorii și Gadget-uri Ustensile de Bucătărie

41.57lei 68.14lei

Livrare Notificare În Timpul Festivalul De Primăvară Din China

În timpul Festivalul de Primăvară din China, noastră logistică de la depozit se va opri din Feb.A 7-a până în Feb.18.Putem trimite colete la depozitul din timp în timp, în această perioadă, cu excepția depozitului de vacanță Feb.11 Feb.13.Puteți plasa în continuare comenzi în mod normal, și stocul nostru asigură.Pentru solide cerințele de cumpărare, vă sugerăm să vă ordine în avans, deoarece fabrica va reveni la muncă mai târziu decât logistica.Nu putem accepta comenzi cu personalizare cerințe înainte Feb.18 din cauza fabrica de termene.Magazinul nostru de servicii pentru clienți va continua să lucreze în această perioadă.Nu ezitați să ne contactați sau să lăsați un AE mesaj în orice moment!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere.

Dimensiunea Diagramă

Toate dimensiunile de mai jos sunt măsurate manual, care pot avea o ușoară abatere.Apreciat pentru conștientizare și înțelegere în avans.Sticla capacitate: 180 ml

Afișare Produs

Datorită diferite monitoare de calculatoare, poate exista o ușoară diferență de percepția culorilor.Apreciat pentru conștientizare și înțelegere în avans.Pentru marile detalii despre produs, vă rugăm să consultați "Specificații".

Structura produsului si Manualul de Utilizare

1. Slefuire de bază: de înaltă precizie, angrenaje nu va aluneca cu ușurință; reglabil asprime 2. Ceramica burr grinder - De înaltă rezistență, duritate mare - Durabil - Rezistent la coroziune 3. Top capac: Transparent material acrilic; ține de praf sau bacteriene 4. Sticlă capac: ABS material de siguranță 5. Sticla: îngroșat sticlă calcosodică: - Rezistent la coroziune - Sănătos și în condiții de siguranță - Usor de curatat 6. Manual de utilizare pentru asprimea ajustare - Două puncte suport pentru două direcții de asprime; - Cel mai mare punct standuri pentru grosier/șlefuirea grosieră; mai mic punct standuri pentru măcinare fină

Ați putea dori, de asemenea

apasati pe imaginea de mai jos pentru a ști mai multe

Metoda de Plata

Card de Credit/Debit, QIWI, WebMoney, Yandex.Bani, SMS(Rusia), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Plata în Numerar, Transfer bancar/Transfer Bancar/TT, Western Union, COD(Arabia Saudită) Pentru detalii despre suma de limitare și memento-uri suplimentare, vă rugăm să apăsați/atingeți imaginea de mai jos.

Ambalare și Livrare

1. În general, suntem folosind metoda de livrare ai ales-o.Cu toate acestea, în scopul de a atenua riscurile din transportul maritim internațional, uneori, s-ar putea modifica sau upgrade de metoda de livrare pe baza noastre de logistică experiență de ciclul de livrare.Înțelegerea dvs. este apreciat. 2. Pentru produse fragile livrate direct din China, noastră logistică ambalajul exterior va fi EPE și/sau cutie de carton și/sau din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos.Pentru non-fragil bunuri livrate direct din China, ambalajul exterior va fi din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos. 3. Noastre procesul de livrare este de 1) Re-inspecție(inclusiv accesorii, power-on test); 2) de Cântărire înainte de ambalaje; 3) de Ambalare; 4) Colet greutate după ambalare; 5) Print și stick-livrarea facturilor; 6) Transferul de logistică; Pentru orice necesare clarificări suplimentare, procesul de ambalare în magazinul nostru au fost înregistrate de camera de supraveghere cu unmodifiable setările de timp de la sfârșitul lunii octombrie, în 2020. 4. Comenzile vor fi prelucrate într-o secvență de plată. 5. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta. 6. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători.Dacă nu primiți transport în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. 7. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Datorie, sau Taxe vamale și Impozite.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material(Sticla): Sticlă calcosodică
  • Mills Tip: Sare & Piper Mills
  • Material(Cover): ABS siguranță material Acrilic
  • Material: Ceramica
  • Tip: Mills
  • Nume De Brand: aminno
  • Caracteristică: Eco-Friendly

Etichete: gra grill, bucătărie organ, placi de gadget-uri, gra, angl polizor, set sushi, rasnita de cafea manuala, polizor iarba, BUCĂTĂRIE, lui de cafea.

Mikelimpitsky
2021-01-27
5/5
È veramente una sorpresa quando questo ordine è arrivato con DHL dopo solo 5 giorni!!!! È velocissimo quando ho scelto Belgio come magazzino. Il prodotto è sempre bello, uguale come le foto. Anche tutti i dettagli sono belli.
Xernst Ymak1084x
2021-01-21
5/5
Mills surpassed my expectations! 1-eco-friendly material, 2-fine volume, 3-milled perfectly, 4-glass body, 5-convenient to hold in hand, 6-simple and aesthetic design. Well, if the upper part was made of metal, I think it would be better. Thank you seller!
Prytkova2011
2021-01-11
4/5
Quality plastic, does not look too good.
Nastya K171rs
2020-11-23
5/5
Original shape, works very well
Sollarguelles
2021-01-18
5/5
Chic! straight Rich Mills! 6 days delivery straight courier to apartment! 100 out of 100!

Ați putea dori, de asemenea