FUNSHION 433,92 MHz Receptor Wifi Telefon Mobil de la Distanță Comutator de Comandă a Releului de 110V 220V Smart Home 433 Mhz Tuya App Timer Modul

23.55lei 40.64lei

modname=ckeditor

Descriere Produs:

Nume produs:smart switch

Cum de a controla:App

Suport:Android/IOS

Metoda de Transfer:WIFI

Wireless WIFI:802.11 B/G/N 2.4 GHZ

dimensiuni:65mm*23mm*40mm

La distanță de control de la distanță: telefon mobil de control de la distanță

Controlabil linie: 1 mod

Temperatura de operare:-10℃-60 ℃

Tensiune de intrare: AC 90V-250V 50/60Hz

Curent maxim: 10A

Sarcină maximă Putere: sarcină Rezistivă: 2200W (AC220V)

Sarcină maximă Putere: lampă cu Incandescență: 2200W (AC220V)

Sarcină maximă Putere: sarcină Inductivă: 500W (AC220V)

Sarcină maximă Putere: Capacitiv de încărcare: 200W (AC220V)

Sarcină maximă de Putere: de economisire a Energiei lampa: 300W (AC220V)

Cum să conectați dispozitivul la o rețea Wi-Fi

Mai întâi de toate :

Cum să conectați dispozitivul la o rețea Wi-Fi ?

1. Puterea pe butonul de inteligent și asigurați-vă că telefonul este conectat la rețeaua Wi-Fi în frecvență de 2,4 GHz; porniți Bluetooth a telefonului.

2. Asigurați-vă că dispozitivul, telefon mobil, iar router-ul sunt aproape unul de altul.

3. Descărcați și deschideți Aplicația:Căutare pentru "Smart Life", în App Store sau scana codul QR de mai jos pentru a descărca și instala Aplicația;Pentru prima descărca și de a folosi, vă rugăm să faceți clic pe "Creare Cont Nou" buton pentru a înregistra;Dacă aveți deja un cont, faceți clic pe "Conectați-vă cu un cont existent" buton.

4. Resetați comutatorul inteligent: Apăsați și țineți apăsat butonul de pe smart switch pentru mai mult de 6 secunde, până când LED-ul indicator se aprinde intermitent rapid.

5. Deschide "Smart Life" APP, faceți clic pe "+" în colțul din dreapta sus pentru a intra în dispozitivul plus pagină, și apoi selectați "Auto Scan" (vă rugăm să activați funcția Bluetooth a telefonului înainte de a efectua această operațiune) pentru a începe căutarea pentru dispozitive din apropiere pentru a fi adăugate.După descoperirea dispozitiv pentru a fi adăugate , pictograma și numele dispozitivului va apărea pe pagina de APP sau o pagină de prompt va apărea, atunci vă rugăm să urmați APLICAȚIA vă solicită să adăugați deviceAfter smart switch este conectat cu succes la internet Wi-Fi, puteți vedea poze recent adăugat dispozitiv pe pagina de start de Viata Inteligente

Cum să se conecteze la aplicații de la terți, cum ar fi Alexa si Google Assistant?

Atunci când se utilizează un al treilea-petrecere de boxe inteligent pentru a vă conecta, trebuie mai întâi să descărcați cea de-a treia parte APP și înregistrați un cont, cum ar fi Amazon Alexa; apoi adăugați dispozitivul în "Viața Inteligentă APP", care deschide dispozitivul de control pagină, faceți clic pe colțul din dreapta sus (vezi poza de mai jos), și apoi Sari la pagina informații dispozitiv, unde puteți modifica numele dispozitivului, și puteți vedea detaliile de al treilea-petrecere controlate APP acceptate de dispozitiv, selectați APLICAȚIA care aveți nevoie să vă conectați, cum ar fi Alexa, faceți clic pe pictograma pentru a intra în legarea de interfață, și apoi apăsați pagina instrucțiunile de funcționare.


  • Viteza Max: 433mhz receptor wifi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: QIACHIP
  • Gyro: 0 Munca Cu Tuya Alexa si Google Acasa
  • Numărul De Model: KR2201WB
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go

Etichete: wifi remote ir 433, unitate de control, 433 rf, loratap wifi comutator releu, 433 wireless, din wifi comutare a releului, wifi 433 de la distanță, QIACHIP, timer modul potenciometre, unitate de control comutator.

Ați putea dori, de asemenea