Complet Automat Masina Încărcător de Baterie 110V-220V La 12V 4A/6A Rapid de Încărcare de Putere gel de Plumb-Acid maintenance-free Digital Display LCD

93.36lei 129.68lei

6A 12V Auo Auto Smart RoHs Încărcător de Baterie Cu marcajul CE pentru bmw e46 e90 ford focus 2 volkswagen

Caracteristici: tensiune de Intrare:100V-240V @50Hz Max de ieșire curent de încărcare:4A/6A Aplicabile pentru plumb-acid baterie(15.2 V),baterie fără întreținere(14.7 V),baterie gel(13.7 V) DC tensiune de Ieșire poate fi manual reglementate(15.2 V,14.7 V,13.7 V) ecran LCD display Compatibilitate a fost mult îmbunătățit de control al Ventilatorului În funcție de încărcarea normală a procesului, ventilatorul de răcire va porni automat atunci când detectat temperatură internă mai mare de 50℃ sau curentul de încărcare este mai mare decât 1,6 a;și auto va fi oprit atunci când a detectat temperatura internă este mai mică decât 35℃ sau curentul de încărcare este mai mică de 1A.Minim de pornire tensiune atunci Când terminalul este conectat la un încărcător de baterie (sau alta sursa de alimentare DC ), în scopul de a declanșa încărcătorul în lucru ;această tensiune minimă a bateriei este de 6,5 V DC, deci vă rugăm să asigurați-vă că tensiunea de la baterie este mai mare de 6,5 V DC sau mai sus.Protecție polaritate inversă atunci Când încărcătorul nu este de încărcare de stat, producția de clipuri polaritate conecta invers ,apoi încărcătorul va intra în protecția model ;nu au nici un impact negativ asupra performanței încărcător.Scurt-circuit de protecție în Cazul în care clemele sunt conectate reciproc, încărcătorul va intra în modul de protecție atunci când scurtcircuitul se produce ,Iar acest lucru nu ar afecta sarcina, la toate .Supra-temperatură de protecție atunci Când încărcătorul funcționează într-un mediu de înaltă temperatură, după un timp de lucru continuu ,temperatura în interiorul mașinii va crește pentru a intra în protecție supratemperatură modul, curentul de ieșire este redusă ;nu au nici un impact negativ asupra performanței încărcător.Display LCD ecran Acest produs este construit cu un multi-funcție ecran LCD care poate afișa tipul de baterie, tensiune de încărcare, de încărcare etapă, capacitatea bateriei în timpul încărcării acumulatorului.

Caietul de sarcini: Dimensiune: 23.5*14.5*7 cm greutate Pachet:600 g Culoare:așa cum se arată

Lista De Pachete: 1*Masina Încărcător De Baterie

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare: 15~60 De Zile

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.


 • Schimb Numărul Parte: 4A/6A 12V Auto Smart Auto Încărcător de Baterie Cu CE RoHS Complet PWM Digita
 • Numarul Parte: Protecție la inversarea polarității
 • Element De Lungime: 23.5cm
 • Țara/Regiunea de Fabricație: CN
 • Origine: NC(de Origine)
 • Articol Greutate: 600g
 • Plasarea pe Vehicul: De Încărcare Și Sisteme De Pornire
 • Caracteristici Speciale: Scurt-circuit de protectie LCD display ecran
 • Altă Parte Numărul: Protecție supra-temperatură
 • Tip De Material: Minim de pornire tensiune
 • Lățime Produs: 14.5cm
 • Înălțime Element: 7cm

Etichete: monfara bord, display monfara, încărcător de baterie agm12v complet automat, endura încărcător de baterie, întreținerea bateriei încărcătoare, masina de brichetă încărcător 12v 24v complet automat, încărcător de baterie de 12v complet automat 200ahm, încărcător de baterie de 12v complet automat, de control al vitezei ventilatorului temperatura, încărcător de baterie complet automat de 12 v 24.

Ați putea dori, de asemenea