2 Cutie De Pelin Sănătate Foot Patch Tampoane De Detoxifiere De Corp Hranitoare De Reparații De Îngrijire De Picioare Vechi Beijing Calitate Organice A Îmbunătăți Somn Slăbire

39.66lei 61.02lei

2Box Pelin Sănătate Foot Patch Tampoane de Detoxifiere de Corp Hranitoare de Reparații de Îngrijire de Picioare Vechi Beijing Calitate Organice a Îmbunătăți Somn Slăbire Trupa:Beijing Vechi Nume: pelin sănătate foot patch Slogan: Calmant Reparații ,Confortabil, Relaxat greutate Netă: (10pairs/20buc Plasturi+20buc Adezivi) =2box Ingrediente: oțet de Bambus, cărbune de Bambus,extract de Pelin, PLATYCODON GRANDIFLORUM extras, acid ascorbic, Vitamina C, pulbere de semințe de Struguri,turmalina.etc.Caracteristici:Conțin proaspete de pelin extracte de plante, pelin hidratare esența penetreaza pielea de la picioare, catifelează și hidratează pielea este keratina, ușor și hidratează picioarele, astfel încât picioarele sunt calmante și răcoritoare.Cum să utilizați: 1. Curățați pielea de la picioare înainte de utilizare (recomandat pentru utilizare pe timp de noapte); 2. Deschideți pachetul și scoate patch-uri de picior, rupe anti-adezivă de hârtie, stick piciorul pe talpa piciorului, și apăsați-l ferm; 3. Utilizarea 6-8 ore pe post, coaja ușor pe după utilizare, ștergeți talpa cu un prosop de hârtie sau un prosop cald; 4. După utilizarea picior stick, pasta neagra fenomen datorat de adsorbție a vaporilor de apă este o schimbare normală, vă rugăm să nu ezitați să-l folosească; 5. După utilizare, culoarea pulberii pachet poate fi oprit atunci când este mai ușor și mai ușoare, sau poate fi folosit de 1-2 ori pe săptămână în funcție de circumstanțele individuale.Potrivit pentru toate tipurile de piele: Potrivit pentru toate tipurile de piele.(Femeile gravide nu sunt recomandate) Precauții: în Cazul în care pielea este inconfortabil în timpul utilizării, vă rugăm să nu mai utilizați-l; vă rugăm să păstrați-l de la copil și de a evita consumul.Condiții de depozitare: Depozitați într-un loc răcoros și uscat, pentru a evita lumina directă a soarelui.


  • Numărul De Model: 2 Cutie
  • NET WT: 2 Cutie
  • Numărul Certificatului De: GV234234234
  • Tip: foot patch
  • Certificare: GZTZ
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Ingredient: Picior
  • Nume De Brand: OEING

Etichete: foot patch, adânc detoxifiere organism, detox patch pieds mult, detox foot patch, somn de îmbunătățire a calității, detoxifiere ipsos, detoxifiere picioare, detox patch, electrod pad, tămâie pelin.

Ați putea dori, de asemenea