10buc Publicitate Distanțierele Șuruburile de Montare Publicitate Suruburi Decorative Oglindă de Sticlă de Unghii Fixare 12x25mm din Oțel Inoxidabil

25.99lei 39.99lei

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Ușor de instalat.

Poate fi folosit în sticlă, ca o Confruntare Pin de culoare montat sau montat pe o suprafață de sticlă atașamente.

Material: Otel Inoxidabil

Culoare: Argintiu

Dimensiuni:Aprox.12x25mm/0.47"x0.98"(DxL)

Diametru fir : 7.8 mm/ 0.31"

Diametru orificiu : 5mm/ 0.2"

Cantitate:10 Buc

Lista De Pachete:

10 x Stand pe Șuruburi

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Diametru Gaura: 5mm/ 0.2"
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Dimensiuni: Aprox.12x25mm/0.47"x0.98"(DxL)
  • culoare: ARGINT
  • Numărul De Model: Stand pe Șuruburi
  • Diametrul filetului: 7.8 mm/ 0.31"

Etichete: fixați sticla, șurubul de pin, masina de 50k, taie 110, masina jpc, cablul j4, bwm x5m, ck dantela, b7 mare, bar mt4.

Ați putea dori, de asemenea