303450 3.7 V 600MAH litiu polimer baterie mici slim MP4 MP3 difuzor de navigație vehicul record discuție

17.90lei 28.43lei

4914954415354553

Element descriere

Parametrii de produse:

Brand:Litri de energie a bateriei

Model:303450 Capacitate:600mah rezistența Internă: ori de Încărcare: Mai mult de 600 de ori tensiunea de Încărcare: 4.2 ± 0,03 V temperatura de Lucru: -20 ℃ ~ 60 ℃ Grosime:3mm

Latime:34 mm

Lungime:50mm caracteristici Produs: 1.Aplicabilitate puternic; 2. Performanță stabilă performanță Stabilă, ciclul de viață lungă, cu densitate energetică înaltă, largă gamă de temperaturi de operare, stabilă, tensiunea de descărcare de gestiune.Litru de energie a bateriei 3. capacitate suficientă; de asigurare a Calității, folosind excelent baterii, cu o capacitate suficientă, rezistența internă scăzută și stabilă tensiune.bihuade 4.Folosiți cu încredere.Protecție ridicată, construit-in de protecție bord, supra-încărcare și supra-descărcare de gestiune de protecție, utilizarea bateriei este asigurat.Utilizate pe scară largă: în Principal potrivit pentru boxe Bluetooth, casti Bluetooth, ceasuri inteligente, bratari inteligente, alarme, echipamente medicale, calculatoare comprimat (MID), PDA, mobile power, LED lămpi solare, mobile audio, difuzoare, de navigare (GPS), conducere, echipamente Electronice, cum ar fi înregistratoare, jucarii electrice și electronice la scară inteligente, roboți de curățare.Notă: 1.Pentru a se asigura că bateria menține nivelul capacității, este recomandat ca acumulatorul si bateria fi stocate la -0 ~ 35 ° C, umiditate scăzută, și non-gaze corozive. 2.Evita depozitați acumulatorul la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, în caz contrar aceasta va provoca scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. 3.Depozitarea pe termen lung poate provoca capacitatea bateriei și bateria pentru a reduce, și va dura 1-3 cicluri de încărcare / descărcare pentru a ajunge la maximă capacitate de descărcare de gestiune. 4.Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată, după trei luni de depozitare.Pentru a evita descărcarea bateriei, aceasta trebuie să fie depozitate în putere. 5.Bateria este descărcată pentru o clipă și apoi a taxat imediat, fără a deteriora acumulatorul.Cu toate acestea, bateria va fi deteriorat dacă este încheiat pentru o perioadă lungă de timp.Poze:


 • Baterie Număr: 1
 • Servicii: Magazin de garanție
 • Tip: Li-polimer
 • Nume De Brand: Litru de energie a bateriei
 • Dimensiune: 303450
 • Acumulator De Schimb: Da
 • Pachet: Pachet 1
 • Baterie Proprietăți: Original
 • Setați Tipul: Numai Baterii
 • Numărul De Model: 303450
 • Capacitate Nominală: 500mAh

Etichete: 3.7 v 600mah baterie, varta baterie de litiu, 4.2 v baterie, 323450 baterie, bateria pentru a naviga, ah baterie litiu, ts baterie cu litiu, baterie dvr, baterie mp4, li-ion mici.

Ați putea dori, de asemenea