Original New Sosire Adidas 3S Pe Un HC 3p Unisex Sport Șosete( 3 Perechi )

91.12lei 130.17lei

CUMPĂRĂTORUL LECTURĂ

Plata: în Prezent,puteți plăti prin QIWI,Western Union,Visa și Boleto.

Ambalare: în General,vom trimite toate noastre de pantofi cu cutie de original.Deși cutia originală va crește costul de transport de marfă din cauza greutății și a volumului.

Livrare: Vom trimite comenzile in 1~7 zile(în funcție de ordinele de cantitate) după plata.

Returnare și Rambursare: Returnare și schimb sunt acceptate în termen de 7 zile de cand ai primi pantofii inainte de a purta.Noi nu suntem responsabili pentru orice marfă a revenit pantofi de dimensiunea incorectă care sunt alese de tine.Vom returna banii sau de a livra o altă pereche de dimensiunea corectă după ce vom primi revenit pantofi.Dacă produsul a fost purtat,îmi pare rău că nu putem oferi returnare și servicii de schimb deoarece el influențează secundară de vânzare,vă rugăm să înțelegeți.

Feedback: feedback-ul Pozitiv(5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.Produsele comercializate de noi sunt 100% originale.Am f aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în timp util, vă vom servi imediat .


  • Tip Sport: De funcționare
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Deget separat: No
  • Furtun Înălțime: Șosete
  • Nume De Brand: Adidas
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: boston red sox, nike sosete neorig, adidas femei se potrivesc, șosete sport taan, vulturul de baschet, șosete, adidas cadavre au oamenii, lichidului de răcire adidas running, trek sosete pentru femei, os adidas, bărbați nike.

Ați putea dori, de asemenea