Electric EMS Antrenor de Fitness Centura Musculară Abdominală Stimulator Antrenor EMS Abs Autocolant Acasă Sală de sport cu Echipamente de Fitness de Formare de Viteze

52.96lei 73.59lei

Pachetul Include:

1 x musculare antrenor

Caietul de sarcini:

Nume produs:musculare antrenor

Culoare:Negru

Material:piele PU

Funcția: Vibrații masaj abdomen, antrenament pentru muschii abdominali

Principiul tehnic: EMS musculare stimulare electrică

Modul de alimentare: 2x Baterii AAA(Nu sunt Incluse)

Caracteristică:

- EMS (Electric Muscle Stimulator) trimite semnale direct de la muschi prin stimularea electromagnetică a promova mișcarea musculare.Acesta este utilizat pentru formare musculare si pierderea in greutate.Ea ajută la arderea grasimilor si construirea musculare.

- 6 diferite moduri de masaj cu 9 nivele de intensitate reglabilă vă va ajuta să arde de grăsime burtă, reduce circumferinta taliei, a vă ajuta să slim jos în toate direcțiile.

- Aveți posibilitatea să utilizați acest Antrenor Abdominale Centura oricând, oriunde.E super light, ultra subțire, PORTABIL, și convenabil de a transporta.Poate fi purtat discret sub haine, făcându-l ideal f sau de formare musculare în timp ce citesc, ma uit la un film sau de a face treburile casnice, sau chiar în timpul calatorii de afaceri sau relaxare.

- Multi-funcția de tonifiere centura,pentru a proteja wasist,suddenl yang violent sudoare corp subțire.Crește fluxul de sânge și de circulație, benefice pentru pierderea in greutate, mai ales atunci când este adăugat la un regim alimentar sănătos și de rutină.

{infomodule}


  • Origine: NC(de Origine)
  • Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness
  • Numărul De Model: Musculare antrenor
  • Clasificate de Practicanta Numărul: 1
  • Modul De Predare: Carte

Etichete: gratuit mașini de exercițiu, tv cu mașini de exercițiu, accesorii aparat de fitness, mini masini de exercițiu, mari mașini de exercițiu, exercițiu de mers pe jos de mașini, echipamente de fitness mașini, mașini de mașină, aparat de fitness medicale, omul mașini de exercițiu.

Ați putea dori, de asemenea