Cupru De Depozitare Coș De Cosmetice Organizator A Crescut De Aur Pensule De Machiaj Titularul De Sârmă De Metal Articole De Toaletă Colectia Cosuri De Baie Rafturi

24.20lei 26.03lei

Caracteristică: [Materiale de Fier] - a Făcut de premium material metalic, care este rust-proof, rezistent la căldură, stand robust și durabil de a utiliza,cu grele să-ți ții grele personal,cum ar fi duș, articole de toaletă(sampon,lotiune). [Plasă de proiectare]-- Comandat grila de proiectare face un sistem de drenaj, potrivite pentru stocarea,uscarea și păstrarea preferate ustensile de gătit și baie personal mic,și ușor pentru a curăța,a le menține curat și uscat. [ Fin]-- Prelucrate cu multă grijă la fiecare pas,ecologic galvanizare face produsul lucioasă și rafinat,care împiedică zgarieturi,rezistent la coroziune și de a menține luciu în timp. [Atractiv Color]-- Cu moderne a crescut de culoare de aur, moda,elegant,elegant și atractiv, nu numai o practică coș, dar, de asemenea, decorative fier de artă pentru a decora casa ta sau de la birou,foarte în trend și high-end. [Mai multe Scenariu de Utilizare] - Mare organizatorului de a stoca dvs. de birou, papetărie, accesorii machiaj,ustensile de bucătărie, spice recipiente,ustensile de ceai, baiede toaletă gratuite(pasta de dinti,periuta de dinti,etc), alimente de depozitare,dormitor desktop organizator,etc.

Cupru De Depozitare Coș De Cosmetice Organizator A Crescut De Aur Pensule De Machiaj Titularul De Sârmă De Metal Articole De Toaletă Colectia Cosuri De Baie Rafturi 20

Sfaturi:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Lista De Pachete:

1 x Coș de Depozitare (altele nu sunt incluse)


  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Metal
  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Numărul De Model: Cupru, Fier de artă de Depozitare coș
  • Tip: Coșuri De Depozitare

Etichete: coșuri de depozitare, dulap depozitare cosuri, coș metalic bin, colț de baie shelv, 1 coș de sârmă, largă de coșuri de depozitare, baie shelv, coș coșuri de depozitare, mingea coș de metal, adânc coș de sârmă.

Ați putea dori, de asemenea