48pcs mâner Sertar Alama Antic Sertar Eticheta Trage Cadru se Ocupe de Dosar, Numele Titularului Cardului de feronerie pentru mobilier

13.26lei 19.49lei

Elemente De Descriere

Material: fier

Culoare: auriu/antique brass ( ca in poza)

Dimensiune: 2-3/8(60mm) x 11/16(17mm)

Grosime:1/64(0,4 mm) 48XName Cartelei 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.Există NOEXCEPTIONS!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!alarmă ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă, ceas cu alarmă ceas despertadores despertadores despertadoresdespertadoresdespertadores despertadores despertadores despertadores despertadores despertadores ceasuri ceasuri electronice de birou ceas electronic de birou cu ceas electronic de birou cu ceas electronic ceas de birou ceas de birou electronic


 • Stil: vintage
 • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
 • Pitch-rând Caietul de sarcini: 60mm
 • Numărul De Model: 105028
 • Tip: Mobila Maner Si Buton
 • Material:
 • Origine: NC(de Origine)
 • gros:
 • Culoare:
 • Dimensiuni:
 • Certificare: NICI unul

Etichete: filigran, mâner var, inima buton, fișier mâner din lemn, sticlă coase pe cristal galben, sertar trage butoane, aluminium card holder, mâner sertar eticheta, bucătărie handl, hp 655 g1.

Ați putea dori, de asemenea