1Pair Aspect Fibra de Carbon Stil 1/4 Sfert Geam Lateral Scoop Cinci Slot Deschide Acoperi Fantele de Aerisire din Plastic ABS pentru Mustang-2020

94.46lei 140.95lei

Pereche 1/4 Sfert Geam Lateral Scoop Fante pentru Ford mustang 2015-2020

Caietul de sarcini:

Cinci Slot Deschide Fantele

Flexibil Uretan Construcții

Culoare Primară Aspect Fibra De Carbon Stil

Instalare simplă cu 300mm Bandă

Navele Nevopsite

Vândut ca o Pereche

Dedicat pentru Toate 2015-2020 pentru mustang Fastbacks

Notă:produsul NU este Vopsit.

Puteți picta orice culoare iti place de tine.

Descrieri:

1.Stil Unic.

Cu multe din aceleași vehicule de croazieră locale autostrăzi și drumuri lăturalnice, mai pasionații de automobile sunt în permanentă căutare de acel lucru (sau mai multe lucruri) pentru a seta ta afară și a obține ai observat.La S550 este cu siguranță nu face excepție.Investească într-o pereche de Stradă Scena cu Fante Trimestru Fereastra Jaluzele si nu numai carne de vită în sus laturile de Masina ta, dar oferă umbră suplimentar pentru interior.Utilizarea cinci sloturi deschise, pasagerii vor putea vedea pe fereastră în timp ce par atât de bolnav burnout la o seară de vineri noapte croazieră.

2.Flexibil Uretan Construcție.

Aceste SS Parte Obloanele au fost artizanale dintr-un flexibil, dar rezistent uretan, oferind un sistem optic, care va rezista condițiilor meteorologice extreme cu usurinta.Dispunând de un ascuns negru mat finisaj, puteți opta pentru a instala aceste fante fante ca este sau le-au culoare adaptate la dvs. local de magazin de vopsea.Indiferent ce viziune de ansamblu presupune, nu puteți merge în neregulă instalarea acestor Scene de Stradă Fantele.

3.Instalare Simplă.

Adăugarea unui set de Trimestru Fereastra Jaluzele la Masina ta nu a putut fi mai ușor.Asigurarea ta C-Pilon de sticlă a fost curățate de orice praf, ceara sau moloz, puteți pur și simplu să adere obloanele la ferestre din spate folosind furnizate 300mm față-verso bandă de montaj.Dacă vă decideți să picteze meci de aceste Scene de Stradă Fante, este recomandat pentru a picta interiorul negru mat, în același timp, de a oferi un frumos, curat, vedere din ambele părți.

4.Aplicație.

Aceste Scene de Stradă Trimestru Fereastra Fante de ventilație sunt proiectate pentru a se potrivi toate 2015 până în 2017 Mustang, inclusiv V6, EcoBoost, GT și Shelby GT350 modele.Vândut ca un set de două.

5.Notă Tehnică.

Am recomanda instalarea profesionala a tuturor partilor corpului.Avem, de asemenea, foarte recomandat de testare montarea acestor produse înainte ca ele sunt vopsite.

Instalarea De Dificultate:Nivel 1/Începător

Timp de instalare: aproximativ 20 de Minute

Pachetul Inclus

2x Trimestru Fereastra Jaluzele (Dreapta și Stânga)


  • Origine: NC(de Origine)
  • Element De Lungime: 460mm
  • Articol Greutate: 806g
  • Lățime Produs: 270mm
  • Tip De Material: Plastic ABS
  • Caracteristici Speciale: CAPAC
  • Nume De Brand: Autoleader
  • Plasarea pe Vehicul: Din spate

Etichete: mustang fereastra cupe, camaro jaluzele, mustang model 2013, ford mustang, chrome mustang, ford mustang fereastra din spate, bmw e28 m5, coyote mustang insigna, omul mustang accesorii, 1995 ford mustang.

Falconconstructionllc
2020-10-15
3/5
Very bad quality bad adjustment

Ați putea dori, de asemenea