Transport Gratuit!!! 5pcs Electromagnetice sarcină inductivă RC circuit / circuit snubber contact de releu de protecție /Componente Electronice

45.24lei 56.54lei

nota! !Sub $ 7 $ nici numărul de urmărire

...

5pcs Electromagnetice sarcină inductivă circuit RC / snubber circuit releu contact de protecție

...

...

Descriere produs Primul rând, dimensiune: 40mmX12mmX18mm în al Doilea rând, principalele componente: condensatori, rezistențe, varistoare al Treilea rând, pentru 5 ~ 400V AC sau DC sarcină inductivă (mai puțin de 1000W sarcină), releu contact de protecție.Reduce interferențele electromagnetice, fluctuație de tensiune!Caracteristici: 1, cu RC de absorbție a circuitului de absorbție induse de forță electromotoare sarcină inductivă. 2, varistor pentru a preveni fluctuații excesive ale cursului de tensiune de curent este prea mare, provocând contactele releului lipirea. 3, pentru a oferi imunitate de zgomot a circuitului 4, sertizare bucată, pentru a face mai ușor de cabluri. 5, viață lungă.Nici o deteriorare mecanică. 6, pentru a îmbunătăți durata de viață a releului. 7, conexiuni externe, folosind un inel de sertizare terminale de a face cablajul mai solid. 8, înconjurat de un fix găuri de montare. ...

Bine ati venit la magazinul nostru, bucurați-vă de transport maritim de aici, puteți contacta cu mine în mod liber dacă orice întrebare, de obicei, va vom trimite datasheet,codul prin e-mail .sper să fac afaceri cu tine.

plata: se accepta doar plata prin card de credit,western union.Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale .Transport: Putem Livra în întreaga Lume, dar, Italia, Nigeria, Brazilia va dura mult timp de livrare .Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plata Nava în întreaga lume, de la Hong Kong în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit, și vă va oferi numărul de urmărire, urgent.uneori vom trimite prin plat post air mail dacă doar un pret mic pentru.Sper că ai înțeles.vă sfătuim transport prin DHL sau EMS ,și ne-au dat un discount pentru tine,poate a primit-o în 4-9 zile lucrătoare .este nevoie de aproximativ 15-30 zile, de obicei, dacă de transport maritim de CHina/Hong Kong post air mail de Feedback: feedback-ul este foarte important pentru noi, pls lasa-mi un 5 stele feedback-ul dacă sunteți mulțumiți de serviciile noastre si produsele noastre,sau pls contact cu mine, dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil.Garantie si Retur: 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Cumpara cu incredere de Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.DESPRE NOI: avem mult mai multe produse, va rugam sa ne contactați dacă aveți nevoie.bine ati venit la en-gros.MULTUMESC MULT!!


  • Tensiune De Alimentare: 1
  • Temperatura De Operare: 1
  • Disiparea De Putere: 1
  • Numărul De Model: 1
  • Tip: Logica ICs
  • Cerere: Calculator
  • starea: Noi

Etichete: Întrerupător De Sarcină, portabil componente electronice, snubber, sarcină inductivă masina, snubber rc, internaționale componente electronice, componente electronice, rc releu, electronice test de sarcină, hfd4.

Anna Ka88
2020-10-17
5/5
Item received in good condition

Ați putea dori, de asemenea