Extern USB 3.0 CD/DVD-RW Arzător CD/DVD-ROM Slim DVD/CD-ROM Rewriter Arzător de Scriitor, de Mare Viteză de Transfer de Date pentru Laptop

93.28lei 116.59lei

Extern USB 3.0 CD/DVD-RW Arzător CD/DVD-ROM Slim DVD/CD-ROM Rewriter Arzător de Scriitor, de Mare Viteză de Transfer de Date pentru Laptop

Avansate USB3.0 Tehnologia CD-ul/DVD-ul este echipat cu USB 3.0 de mare viteză interfață, aducându-vă mai repede viteza de transmisie de date (până la un maxim de 5Gbps) și performanță stabilă, cu puternice toleranță la erori.Este compatibil cu USB 2.0 si USB 1.0. USB3.0 transmisie standard,compatibil cu USB2.0, viteza de transmisie a datelor de stabilitate, până la un maxim de 5Gbps.Ușor de Utilizat, este ușor de utilizat.Plug and Play.unitate DVD externă este alimentat de la portul USB.Nici șoferul și o putere externă necesară.Doar conectați-l la portul USB și DVD driver va fi detectat.USB 3.0 DVD dirver este un companion perfect pentru computere, fără unitatea internă.Aveți posibilitatea să inscripționați fișiere, instalați software-ul și de a crea o copie de rezervă pe CD.Acest CD DVD - RW writer vă permite să urmăriți DVD/CD filme cu nici o întârziere și arde muzică, filme pe CD sau DVD de Mare Viteză Adoptat unic inteligent tehnologia de ardere, acest CD-RW acceptate DVD+R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW.Max viteza de citire DVD 8X; Max viteza de citire CD 24X și max CD arde viteza de 8X.Această unitate dvd externă echipat cu noul brand cu cip puternic eroare-corecție capacitatea, muzica si filme cu nici o întârziere sau distorsiuni.Acesta este compatibil cu USB2.0 și compatibil cu USB1.0, eficiență mult mai stabil, se aplică pe scară mai largă.Design modern textura Periat shell aduce atingere și vedere bucurie.Este portabil pentru a călători cu laptopul datorită dimensiunilor sale mici.Cu un corp ușor cu suprafață mat și un cablu USB încorporat înseamnă unitatea de CD poate fi strecurat în geanta de călătorie, și cuplat la orice moment.Suport Compatibil cu Sistemele de Acest DVD este ideal pentru diverse dispozitive.Suport pentru Windows XP/2003/Vista/7/8.1/10, Linux, toate versiune de Mac OS sistem.Pentru desktop-uri, vă rugăm să conectați dispozitivul la portul USB de pe placa de baza pentru utilizarea normală.Portabil ultra-subțire Extern de CD-DVD drive.Suport pentru Mac, PC, Ultrabook-uri și Netbook-uri etc. Noi folosim cea mai recentă versiune de interfata SATA DVD RW mișcare.Cu avantajele de înaltă calitate, de înaltă compatibilitate, de înaltă performanță, stabilitate puternic, de mare viteză, nostru extern de cd-dvd drive câștigă clienților aprobare.Meanwihile, a încorporat unic arde de prevenire cip de control, care poate preveni eficient de rupere disc și devine super-citit disc funcția de corecție a erorilor în timp ce arde.Acest articol poate ajuta de rezervă a datelor dumneavoastră și bucurați-vă de sunet de înaltă fidelitate, calitate DVD-uri și CD-ul care este ars de la noastre externe cd dvd.Se poate citi CD, DVD, VCD și alte formate de discuri.

Caracteristici:

1. Nici un driver extern și puterea necesară.Suport plug and play.

2. USB 3.0 unitate CD oferi mai rapid viteza de transfer a datelor de pana la 5Gbps.Este compatibil cu USB 2.0.

3. Acesta dispune de puternic de corectare a erorilor capacitatea, anti-șoc și tehnologie de reducere a zgomotului.

4. Cocopa external CD Drive-ul suportă să citească CD,VCD,SVCD,CD-R,CD-RW,DVD-R/DVD-RW și scrie CD-RW,CD+RW,DVD-RW,DVD+RW, etc.

5. Compatibil cu windows 2000/XP/2003/Vista/7/8.1/10, Linux și toate versiune de Mac sistemele de OPERARE, suporta orice PC, Ultrabook-uri și Netbook.

Notă:

1. Dacă calculatorul dumneavoastră nu a putut recunoscut dispozitiv extern, va trebui să instalați un CD/DVD driver.Am putea trimite link-ul pentru a descărca driver-ul.De asemenea, puteți descărca Microsoft Drivere Pentru Windows de către propriul dvs. de căutare Google, sau să ne cunoașteți în mod direct.

2. Noul lansat sistemul de operare Windows au întrerupt interne DVD player media de software, pentru clienți folosind Windows 10 și mai sus sunt sfătuiți să Instalați VLC Media player pentru a Reda DVD-uri și CD-uri.

3. Unele dispozitive externe necesită destul de alimentare cu energie electrică pentru a funcționa în mod corespunzător, astfel încât asigurați-vă că laptopul sa fie conectat la cablul de alimentare sau de a folosi un hub USB de pe notebook.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Interfață: USB
  • Tipul De Unitate: DVD-RW
  • Nume De Brand: KuWFi

Etichete: negru slim dvd caz, cd player, dvd, usb 31 dvd writer, kuwfi router, cd-rw, dvd rom caz sata 25, kuwfi în aer liber, dvd-rom usb, dvd burner.

Cherepivskaya V
2020-12-15
5/5
The case is plastic, reads and writes CD and DVD. Description corresponds

Ați putea dori, de asemenea