Combo Gard Electric Sistemul cu Remote Zgarda de dresaj de Companie de Izolare IMPERMEABIL cu baterie REÎNCĂRCABILĂ Câine de Zgardă

537.29lei 706.96lei

Combo Gard Electric Sistemul cu Remote Zgarda de dresaj de Companie de Izolare IMPERMEABIL cu baterie REÎNCĂRCABILĂ Câine de Zgardă

Discription :

Această nouă formare de câine de zgardă și sistemul de izolare a fost manufuctured de aceeasi fabrica care a făcut model de succes EasyPet EP-380 de la distanță, de formare de câine guler sistem și EasyPet EP-8000 electric caine/animal de companie izolare gard de sistem.La KK9000 combină cele mai bune de ambele EP-380 și EP-8000. Noul produs este de calitate superioară cu affordbable preț.Veți găsi că este convenabil la distanță de formare de câine și de câine de izolare.Cât de repede gard electric sistem este stabilit, combo este gata pentru a merge.Ori de câte ori după formare câinele cu telecomanda, puteți transporta de la distanță cu tine și să-ți lași câinele în gard electric, fără a scoate de guler.În timp ce câinele tău liber colindă în gard, puteți utiliza în continuare controler de la distanță pentru a trimite comenzi de la distanță.

Principala Caracteristică :

1. La DISTANȚĂ de ANTRENOR de CÂINE & GARD ELECTRIC COMBO : la Distanță de formare de câine zgarda sistem combinat cu subterană/în sol câine sistem de izolare într-un singur pachet.

2. GULER COMPATIBIL CU CONTROLER DE LA DISTANȚĂ ȘI GARD DE BAZĂ EMIȚĂTOR .Tren dvs. de câine cu un controler de la distanță sau să-ți lași câinele în interiorul electrice de izolare gard, fără a lua de pe guler.

3. 1200M la DISTANȚĂ GAMA, REINCARCABILE si COMPLET rezistent la apa de FORMARE de CÂINE GULER - Guler poate rezista la condiții dificile, de mare pentru sporturi în aer liber, excursie, și de vânătoare.

4. TREN PÂNĂ LA 3 CÂINI și CONȚINE la FEL de MULȚI CÂINI, după CUM DORIȚI - Gard Electronic sistemul este multi-guler compatibil—adăugați cât mai multe gulere cum vă place.La distanță de formare de câine de sistem poate antrena 3 câini individual.

5. Am NCLUDED 500F/150M LIMITA de SÂRMĂ ACOPERĂ 1/3 ACRU(PUTEȚI ADĂUGA SUPLIMENTAR de 5 SÂRMĂ PENTRU GARD SYSTEM);în condiții de SIGURANȚĂ CÂINE INTELIGENT GARD de FORMARE GULER: Progresivă Tonusului și a Vibrațiilor Stimul—Un semnal sonor de avertizare ton cu vibrații va fi emis în primul rând, și mai intensă sonor sunete cu vibrații va fi urmat, apoi, o impulsuri de stimulare în cazul în care câinele continuă să se mute mai aproape de limita

La DT2000 ar Putea fi extinsa pentru a utiliza cu până la 3dogs spirit o lumină diferită pe receptor să știu exact guler în acțiune.Asocierea este ușor și explicat bine în instrucțiuni detaliate.

Conținutul pachetului(pentru 1 caine) :

negru, portocaliu sau albastru guler sunt opționale

Continut pachet(pentru 2 caini) :


  • Metode: Șoc, vibrații, Beep
  • Tip De Element: Formare Gulere
  • De la distanță gama: 1200Meters
  • Caracteristică 1: Rezistent la apă & reîncărcabilă receptor
  • Tip: Câini
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: JPKK9000
  • Cerere: De Formare de câine Guler de câine și de sistem de gard
  • Nume De Brand: JANPET

Etichete: bena, sfinxul, guler de câine șoc, catelus șoc guler, câinele tren, la distanță de formare de câine guler review, gard electric cal, animale de companie tren, bobina de gard electric, gard electric animale.

Ați putea dori, de asemenea