150/300 Pc-Uri Colorate Numele Autocolante Etichete Personalizate Bucătărie Acasă Mâncare Notă Recipient De Stocare Eticheta Jurnal Album Autocolant

26.85lei

150/300 Pc-uri Colorate Numele Autocolante Etichete Personalizate Bucătărie Acasă Mâncare Notă Eticheta 8.8*5.8 cm

Specificatii Produs:

Material:Hârtie

Dimensiune: 8.8x5.8cm

Imprimat:4 culori,rosu,verde,galben și albastru

Pachetul Inclus:150pcs/rola sau 300pcs/rola

Nu vă place, atunci când nu puteți găsi ceea ce căutați pentru?Totul este perfect stocate în recipiente închise, dar e stivuite, astfel încât să nu știi unde este?

Aici este soluția perfectă:

Folosind numele autocolante, casa ta va fi organizat și elegant.Ne place tuturor să avem o casă organizate și, desigur, trebuie să arate bine.Toată lumea îi place ca lucrurile ordonat depozitate departe, dar etichetarea acestor containere este cheia pentru o bună și organizație de succes.

-Perfect soluție elegantă pentru etichetarea toate elemente de stocare.

-Pur și simplu coji de fructe și stick eticheta container.

Acorde o atenție la acest 1.Asigurați-vă că pentru a scrie corect adresa, codul Poștal, numărul de telefon,în caz Contrar, în imposibilitatea de a trimite coletul 2.Dacă nu ați primit coletul, poate coletul de la oficiul poștal local, puteți să-l luați, pentru că unele locuri nu sunt trimise! 3.unele produse titlul este scris 6pcs sau 8pcs, dar dacă există o singură numai pot cumpăra opțiuni, dacă ați cumpărat primit doar unul, este imposibil de a obține 6pcs sau 8pcs,pentru că prețul nu este același lucru, vă rugăm să fi sigur de a vedea în mod clar inainte de a cumpara, deoarece numărul de titlul nu este egal cu numărul de cumpărare 4.Daca iti cumperi 100buc,vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul,avem o reducere pentru tine .Paymet și rambursare 1.Freemindtherapy.ro va verifica plata în termen de 24 de ore,odată finalizat,vom trimis coletul cât mai curând posibil. 2.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord , este nevoie durează 7-10 zile de lucru pentru a ajunge la contul dumneavoastră.Despre transport 1. Toate coletele vor fi trimise după ce comanda dvs. în termen de 4 zile , și vor fi urmărite. 2. După colet trimis, acesta va deveni de necontrolat.Apreciem puteți răbdare să aștepte pentru colete,și vom Estima timpul de livrare este de 15-35 de zile pentru majoritatea țărilor (cu excepția Braziliei) 3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe sau TVA în vamă a țării cumpărătorului. 4. Dacă nu primiți coletul în termen de 50 de zile, vă rugăm să ne contactați.Vom depune o căutare cu agent de transport.Dacă în 60 de zile (90 de zile pentru Brazilia) nu primiți coletul, vom emite rambursare completă pentru tine.Feedback-ul 1.ne bazăm pe satisfacția noastră de succes,prin urmare,feedback-ul dvs. este important pentru noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv,și feedback-ul automat de sistem va pleca imediat feedback-ul pozitiv la fel de bine. 3.Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre sau de altă natură, vă rugăm să dodn ' nu ezitati sa ne contactati, va vom da un răspuns cât mai curând posibil,vă Rugăm să nu a depus imediat o dispută, pentru că suntem prieteni! 4.Vă dorim un cumpărături fericit


  • Dimensiune: 8.8*5.8cm
  • Varsta: >3 ANI
  • Material: Hârtie
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: lumânare eticheta, Personalizate, tuos scrapbooking categorie, santa cruz autocolant, cupa personalizat autocolante, ramen alimente autocolante, eticheta produselor alimentare, g5 gamepad, eticheta, organ autocolant.

Ați putea dori, de asemenea