2 Bucati Solare Sonic Mol Respingător Vole De Descurajare Chaser Spike

45.32lei 53.29lei

Obține o Aluniță-Free Grădină: Locul Solar Mole Repeller în gazon pentru a respinge cârtițe, șoareci, șoareci de câmp, popândăi, și distructive sol rozătoare prin Emite un puls sonic care pătrunde în sol la fiecare 30 de secunde

Aria de acoperire & Intemperii: Pentru a maximiza răspândirea sonic și vibrații, vă recomandăm o instalare de la fiecare 30 de metri sau cam asa ceva

Alimentat cu energie solară: alimentat cu energie solară, panoul de pe partea de sus a spike încarcă bateria, complet încărcat poate sprijini de lucru de până la 7 zile fara expunere, nu bateriile sunt necesare.

Ușor de Utilizat: Când instalați această aluniță de descurajare, vă rugăm să păstrați produsul cap de 2-3 cm de la sol

Solar rozatoare pest repeller alungă cârtițele, șoarecii de câmp, voles, și multe alte vizuini de rozatoare prin generarea unui puls sonic care pătrunde în sol.

Se prodcues un puls sonic de aproximativ 400Hz la fiecare 30 de secunde

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Ușor și sigur de utilizat.

Nu otravă, nu chimice.

Solar alimentat cu baterie reîncărcabilă Ni-Cd Baterie.

Nu efect oameni, animale sau animale de companie.

Emite 2 secunde sonic wave fiecare 30 de secunde.

Cum pentru a Instala:

Apăsați butonul ON/OFF pentru a porni.

Introduceți unitatea în pământ de cel puțin 8 cm adâncime.Puteți complet insertie unitate, astfel încât baza de locuințe este împotriva sol.Nu ciocan unitatea/ Ai putea avea nevoie pentru a săpa o gaură în primul hard-pack pământ.

A sugerat Distanța de Instalare: mai Puțin de 100 de metri distanță între fiecare 2 unități

Caietul de sarcini:

Panou Solar: 4.3 V, 20mAh

Baterie: 3.2 V 250mAh baterie reîncărcabilă

Frecventa: 400Hz +/-100

Ciclu de lucru: Aproximativ 30 sec.

Rază efectivă: 7.500 de mp.ft / 96ft

culoare: verde ,Negru

Material: ABS PC

dimensiuni: Inaltime: 260mm / 10.24 inch

Diametru: 70mm / 2.76 inch

Conținutul Pachetului:

2 x Solar Mouse Repeller

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre numărul de urmărire de actualizare:

Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!

Timp de livrare:

Tot de produs putem de transport în termen de 5~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.

Timp de livrare:

Din cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.

Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local:

Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.

Protecția timpul se scurge:

Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.

Taxele de Import:

Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de Transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Când primiți bunuri, dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați, și nu deschide direct litigiu.Promitem că vă vom oferi un soluția mulțumit după ce am confirmat-o.Avem, de asemenea, vă va oferi o evaluare pozitivă.

Sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 Stele.Când vă arate frumos imagine pe zonă feedback-ul vă rugăm să trimis mesaj, spune-ne, urmatoarea comanda contactati-ma, va fi o suplimentare de surprize.

Pentru suma de 100 de dolari SUA mai mult decât în aceeași ori , ne poate elibera de transport DHL,EMS, UPS, va deveni clienții noștri VIP, bucurați-vă de beneficii suplimentare pentru toată viața.

Q: Cum pot urmări coletul meu?

A: puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Q: de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?

O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .

Q: Cum Pot plati pentru comanda mea?

O: Freemindtherapy.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, și transfer prin banca.


 • Ciclul De Funcționare: Aproximativ 30 sec
 • Material: abs pc
 • Tensiune Nominală: NICI unul
 • Frecvența: 400Hz +/-100
 • Panou Solar: 4.3 V, 20mAh
 • Conținutul Pachetului: 2 x Solar Mouse Repeller
 • culoare: Verde ,Negru
 • Respingător Tip: Ultrasonic Pest Protecție Contra
 • Înălțime: 260mm / 10.24 inch
 • Diametru: 70mm / 2.76 inch
 • Gama efectivă: De 7.500 mp.ft / 96ft
 • Origine: NC(de Origine)
 • Baterie: 3.2 V 250mAh baterie reîncărcabilă
 • Pest Tip: Soareci

Etichete: ser coreean, creion sprancene, spranceana produs, spranceana sampon, perie spranceana, spranceana, spranceana ceara, gel spranceana, spranceana ulei, sprânceană creion set.

Ați putea dori, de asemenea