Cosmask Halloween Cosplay Noapte Regele Masca Realitatea Costum De Groază Masca Adult Petrecere De Groază Carnaval, Cosplay Masca

72.73lei 145.47lei

【NON-TOXIC, INODOR】 - să Fie făcute de înaltă calitate, 100% natural latex de cauciuc.Foarte natural, realist și ușor de curățat.Noastre produse din latex sunt verificate de către ROHS.

【VIZIBILITATE ȘI de PERMEABILITATE la aer】 - nu Există obstacole în fața ta și de respirație.Puteți vedea prin ochi de masca.Aceasta va adăuga mai vesel și atmosferă activă la tine.Latex de cauciuc este elastic si elastic, cu o multime de spațiu și de permeabilitate la aer.

【PETRECERE ESENȚIALE】 - indiferent Dacă îl folosiți pentru a te distra sau pentru aprecierea artei, capul plin masca este în valoare de a ta.

Masca dimensiune: mască de Latex are ductilitate bună,cea mai Potrivită pentru adulți și copii.

Notă:măști atunci când noi va avea un miros de latex, ca parte a procesului de fabricație.Puneți-vă masca de ambalare într-o cameră bine aerisită

Pachetul Contine:1x Latex noapte regele masca


  • Gen: Unisex
  • Tip De Element: Măști
  • Numele Departamentului: Adult
  • Caractere: Noaptea King
  • Material: Piele Sintetica

Etichete: masca horror, mască de halloween, masca de fata din plastic, masca de teroare, casca super-erou, masca scari, fata din piele masca, masca craniu, lucruri ciudate măști de fotografii, pisica masca de fata.

Ați putea dori, de asemenea