Etrierului de frână Tampoane Spate Față se Potrivește 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc 150cc ATV QUAD Du-te kart Quad Groapă Biciclete Murdărie

33.07lei 38.44lei

Domn promisiune!

Vă rugăm să citiți următorul paragraf înainte de plasarea unei comenzi.

1. Culoarea de ATV-uri și Kart accesorii aferente este incert, uneori, poate fi de aur, uneori, poate fi alb-negru (pentru fiecare lot de fabrica este diferit), astfel încât în cazul în care culoarea este greșit, nici o restituire va fi acceptat.Dacă nu acceptați, vă rugăm să nu cumpere.Dacă există un litigiu, nicio tranzacție nu va fi făcut în viitor.

2. Există doar o singură persoană de operare și gestionarea magazinului.În cazul în care comunicarea nu răspunde la timp, vă rugăm să așteptați cu răbdare pentru 24 de ore, sau puteți adăuga mea WeChat/Telefon/facebook: 15387262761.

3. Din acest magazin se ocupă în principal în Atv-uri și vehicule off-road modificarea piese, unele dintre produse sunt prea grele și pot fi deteriorate sau pierdute în timpul transportului.Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să contactați-mă în primul rând, și veți fi mulțumit de Răspuns.

4. Dacă lăsați o revizuire rău cu rea intenție, nicio tranzacție nu va fi permis în viitor.

Etrierului de frână Tampoane Spate Față se Potrivește 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc 150cc ATV QUAD Du-te kart Quad Groapă Biciclete Murdărie

Descriere:

1. De înaltă calitate, prelucrate cu metal de înaltă calitate, durabil și mai fermă

2. Precizie, design, precizie, design, face etriere de frână și mașina mai mult se potrivesc perfect

3. Ușor de instalat.Ușor de instalat fără găurire sau sudare.

4. Etriere de frână poate încetini, opri sau de a menține în mișcare roțile într-o stare de oprire, care este util pentru forța de frânare și siguranța de conducere.

5. Aspect frumos, asigurând în același timp siguranța de conducere, acesta poate fi, de asemenea, diferite de la alții.

Montarea:

Se potrivește 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc 150cc ATV QUAD Du-te kart Quad Groapă Biciclete Murdărie.

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1~3 mm de eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același ca în imagine.Vă mulțumim pentru înțelegere

3.Vă rugăm să rețineți că nu există instrucțiuni de instalare și o instalare profesională este recomandată.

4.se mândrește cu furnizarea de cele mai înalte produse de calitate pentru clienții noștri.Acest produs este proiectat și testat pentru a oferi cel mai inalt grad de performanta si usurinta in utilizare - în condiții extreme - pentru pretentiosi utilizatori.Vă mulțumesc pentru susținerea micului business.Așteptăm cu nerăbdare să vă servesc!

5.Vă rugăm să spuneți-ne în primul rând atunci când aveți orice problemă, vă vom oferi cele mai bune servicii și de a rezolva problema cat mai repede posibil.Vă mulțumesc foarte mult.


 • Numele Modelului: 45
 • Extern De Certificare De Testare: CCC
 • Articol Greutate: 0.5kg
 • Tip De Element: Sabotului De Frână Seturi
 • Motobike Face: Universal
 • Lățime Produs: 5inch
 • Origine: NC(de Origine)
 • Înălțime Element: 5inch
 • Caracteristici Speciale: no
 • Element De Lungime: 5inch
 • An: 4545
 • Tip De Material: ALIAJ

Etichete: grip super accident vascular cerebral, frână, crf50 groapă de biciclete, bobina de 125cc motor, 125cc cilindru, baotian bt49qt, ktm de frânare brembo, bunuri kayo, 50cc toba de eșapament, murdărie ycf.

Rawil1958
2021-01-31
5/5
very nice. fast sheeping
Cream1soda
2021-01-08
1/5
Ordered a right caliper, and sent the left and still without Springs. In photo 1, what they sent, in photo 2, what they should have attached.

Ați putea dori, de asemenea