Besegad Copii Pirat Consumabile Partid Jucării Monede De Aur Busola Treasure Chest Cutie De Telescoape Pietre Patch-Uri Ochi Cercei Medalioane

24.81lei 45.11lei

Besegad Copii Pirat Consumabile Partid Jucării Monede De Aur Busola Treasure Chest Cutie De Telescoape Pietre Patch-Uri Ochi Cercei Medalioane

Detalii:

ARTICOLE PACHET: 24 x Monede de Aur, 22 x Pietre, 4 x Pirat Ochi Patch-uri, 2 x Busola, 1 x Comoară, 2 x Extensibil Telescoape, 2 x Cercei de Argint, 1 x Rosu Sac de Bani, 2 x Medalioane.

PREMIUM-CALITATE MATERIAL: Toate jucăriile sunt realizate din material plastic, astfel încât acestea sunt ușoare și ușor de transportat; monede de aur stralucitoare si luminoase, și pietre sunt pline de culoare și frumos, copiii se vor bucura jucându-le.

PLIN DE DISTRACȚIE: pirat jucării aduce o mulțime de distracție pentru copii, ei pot cosplay prin utilizarea acestor jucării, a pus pe costumul de pirat și pretinzând că acestea sunt pirați.Ținând telescop și poartă pirat patch-uri ochi, imaginea este atât de proaspăt și creativ.Și va fi o amintire de neuitat pentru ei.

UTILIZARE MULTIPLĂ: pirații jucării nu numai jucării, dar poate fi folosit ca un pirat consumabile partid, cum ar fi petrecere de aniversare, petrecere de Crăciun și Mascarada ca costum de pirat party, la care se adauga multă distracție și bucurie pentru petrecere.Ce e mai mult, pirat jucarii poate fi folosit ca decor, cadou, vânătoare de comori, carnaval sau pinatas și Perfect pentru Recuzită.

DEZVOLTA IMAGINATIA SI INTELIGENTA: Odată ce ajunge pirat jucarii, copiii vor imagina că sunt pirați și să încerce aventura, cred că despre complot exact cum arată în filme.Se dezvoltă imaginația copiilor și informații atunci când acestea se dea drept pirați, înseamnă o nouă realizare pentru dezvoltarea creierului.

Descriere Produs:

Acest pachet include tot ce ai nevoie pentru a avea un fantastic partidul piraților.Fiecare monedă de aur este o comoară de mare preț pentru orice pirat.Set mic buccaneers off pe o căutare pentru un piept de comori cu aceste Comori Pirat Monede de Aur.

Ele pot fi folosite pentru decorare, având ca premiu jetoane pentru jocuri și mult mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiuni:

Pirat Ochi Patch-uri: 8.58 x 8 cm / 3.38 x 3.15 inch

Comoara: 14 x 10 x 11 cm / 5,5 x 3.94 x 4.33

Extensibil Telescoape: 13 x 2.4 cm - 18.5 x 1.7 cm

Busola: 6 x 6cm / 2.36 x 2.36 inch

Cercei: 4cm

Pachetul Include:

60 x Pirat Jucarii

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.


  • Mfg Număr De Serie: JUCĂRIE
  • Baterie: NICI unul
  • Material: Plastic
  • Tema: Muzica
  • Numărul De Model: Pirat Jucării Pirat Consumabile Partid Costum De Pirat
  • Dimensiuni: vezi detalii
  • Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  • Plastic Tip: ABS
  • Avertizare: NICI unul
  • Gen: Unisex

Etichete: pirates treasure chest, mason patch, patch-uri de încredere, treasure chest cutie mare de copii, tesatura de monede de aur, arcylic comoară, costum de pirat copil de 3 ani, pirat lemn comoară, campion decal, aur jucărie monede.

Ați putea dori, de asemenea