10rolls 4cm*120m de Unghii Folii Marmură Transfer Autocolant Galaxy Cerul Înstelat Folii Slide Autocolant de Unghii Decalcomanii Accesorii de Hârtie

46.37lei 48.81lei

Caietul de sarcini:

100% de brand nou

Cantitate: 1 rola sau 10 role sau 16 role, vă rugăm să consultați opțiuni.

Model: Ca imagine arată

Dimensiune: 4 cm*50m/100m/120m/500m

Conținutul Pachetului:

1 set Folie de Unghii

Poate fi folosit pentru UV unghii

Nail Art Folii de a crea perfect "metale mixte" finish pentru orice culoare poloneză.(Întuneric lac de unghii este mai bine)

Folie de unghii poate fi îndepărtată cu ușurință cu lac de unghii remover

Cum să utilizați:

1.Pregătește-ți patul unghiei prin modelarea, impinge cuticulele inapoi si scoate toate uleiurile (face acest lucru, folosind profesionale nail prep de exemplu, scrub proaspete sau lacul de unghii.

2.Se aplică un strat de bază, și așteptați să se usuce.

3.Aplica lac de unghii(de culoare inchisa este mai bine), așteptați să se usuce, și se aplică poloneză din nou, așteptați să se usuce(nu complet uscat, o ușoară amprentă este lăsat pe unghii atunci când apăsați cu degetul pe unghii)

4.Apăsați folie de partea lucioasă în sus, pe unghii si frecati-a terminat cu degetul, sau pentru o mai bună aplicare mai precisa, utilizați un cauciuc copita stick. (pentru rezultate mai bune se taie o bucată de folie de lungime suficient de mare pentru unghii, pentru a controla mai ușor și se aplică plat).Culori diferite de folii pot amestecat pe unghii

5.Scoateți folia și folie de model ar trebui să fie stuch la unghii.Dacă lipsește puțin, doar se aplica top coat pentru partea care nu a luat și repetați de la pasul.4

6.Odată ce este complet uscat, aplica un strat pentru a proteja folia.


  • Cantitatea: 10 roll
  • Dimensiune: 4cm*120m
  • Caracteristică: Autocolante pentru Unghii
  • Nume De Brand: Unghii NEBUN
  • Tip De Element: Autocolant & Decal
  • Numărul De Model: 1506
  • Material: Folie de unghii
  • Stil: marmura

Etichete: e rig, Freemindtherapy.ro engleză, logodna rochie pentru femei, emil nier, pantofi europene, Enn Enn nu Shouboutai, touchscreen iphone5, top zece campinguri, iarna unghii tricotate, fusta tutu ziua.

Sonjystrit
2020-11-13
3/5
Nice rolls of nail foil. Unfortunately, they're definitively not as described. They're barely bigger than the 50m rolls, definitely not 120m.
Luneva24
2020-09-14
5/5
lovely

Ați putea dori, de asemenea