Câine Tratează Gustări Anti Sufoca Castron Îngroșarea Plastic Amprenta Câine De Companie Castron Câine Lent Alimentator Pentru Mici Câini De Talie Mare Pisica

19.69lei 28.11lei

Informații de bază

Nume: animale de Companie slow food a preveni sufoca castron

Material: PP plastic

Culoare: albastru verde roz maro

Dimensiuni: M, L

Potrivit pentru: mare mijlocie mică pisică câine

Greutate: M-90g L-130g

1. coafura drăguț

Folosind câine amprenta de design, nu doar pentru a juca rolul de

slow food a preveni sufocare, și formă frumoasă, animale de companie prefera.

2. îngroșarea PP plastic

Utilizarea de înaltă calitate îngroșarea PP material plastic, nu numai

sigur, non-toxic si durabil, rezistent la musca, durată de viață mai lungă.

3. culori pline de culoare

Cu o varietate de culori, astfel încât animalul castron nu mai este monoton.

1. ordinea de greutate este mai mică de 2 kg.Nostru default expres taxa este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, ePacket și China Post Aer Înregistrat Mail.Spania default expres taxa este Freemindtherapy.ro Saver Shipping și Freemindtherapy.ro Standard de Transport maritim.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus asigură primirea și trimiterea, de etanșare, de planificare și livrare, etc și nu oferă informațiile de urmărire din țara de destinație.China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket oferă plin de urmărire anchetă de serviciu.

2. veți primi mărfurile ar trebui să ia 15-35 zile lucrătoare (Brazilia este 15-60 zile).Dacă nu ați primit bunurile, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile, și răspunde la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!În timpul sărbătorilor (de Crăciun, de anul nou lunar) timpul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.Vă rugăm să adăugați un 5-10 zi de întârziere.

1. în cazul în care mărfurile sunt deteriorate în curs de transport, schimbul de marfă suportate de către noi, în cazul în care cumpărătorul, pentru că de dimensiunea, culoarea și alte aspecte trebuie să fie returnate, costurile de transport suportate de cumpărătorii înșiși.

2. cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc, să înlocuiască defecte sau incorecte transport.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

1.Vă rugăm să ne contactați imediat befoere să ne dea feedback neutru sau negativ.(1-2 zile să vă dau un termen rezonabil de satisfacție cu soluție).

2.Dacă vă place acest produs, vă rugăm să ne dea 5 stele.


  • Categorie Produs: Castron câine/câinele lent feeder
  • culoare: albastru verde roz maro
  • Tip De Element: Boluri
  • Material: Plastic
  • Volumul: 250g
  • Aplicabile Rasa De Câine: Universal
  • Greutate: M-90g L-130g
  • Potrivit pentru: Mare Mijlocie Mică Pisică Câine
  • Dimensiune: M,L

Etichete: cat fântână de apă, castron pisica, sac de câine trata, alimentator de pasăre în aer liber, alimentator de pește, legăturile animale de companie, animale de companie bol 5, castron caine, pro castron câine, barbi tricou.

Ați putea dori, de asemenea