În aer liber, Transparent Windproof Obiectiv Revoltă Mască Șină de Ghidare Masca pentru RAPID MICH AF Casca Speciala CS Anti BB Protecție Față

44.34lei 68.22lei

Puncte:

1、Acest transparente de șoc-dovada obiectiv este potrivit pentru cele mai multe feroviar căști de protecție, cum ar fi fast-căști de protecție.Mickey Acțiune Ediție căști IBH mobile, căști de protecție, AF căști de protecție, etc., plug and play, ușor de instalat și demontat.

2、Poate rezista BB bile, bile de culoare, 140m/s BB in CS activități.

3, obiectiv masca este fabricat de înaltă rezistență materiale PC-ul.Are flexibilitate, claritate și anti-capacitatea de grevă.Acesta poate rezista toate tipurile de ștanțare, trântind și lovind, și are protecție de înaltă performanță.

4、În același timp, se suporta de rotație mai mare de 90°, care este convenabil pentru casca de echitatie și CS sport.Practic și convenabil accesorii de protectie.

5、Îngroșat lentile nu afectează transmisia luminii veiw, doar ca ochelari plate.

Parametru:

Nume: exterior casca obiectiv

Culoare: rama neagra , rama alba

Grosime: 3mm

Net greutate: aproximativ 200g

Caracteristici: Potrivit pentru cele mai multe feroviar căști de protecție, acesta poate rezista BBball și minge de culoare în CS activități.Nu afectează transmisia luminii domeniu, cum ar fi ochelari plate.

Lista:

Protecție lentilă*1 (fără cască)


  • Material: Alte
  • Certificare: Alte
  • Guri De Aer: 8
  • Grupa De Vârstă: copii
  • Tip: Alte

Etichete: produsului casca, casca aero, biciclete speciale, viteze de viteze, riot, casca pentru motocicle, acoperi mich, aviația casca feroviar adaptor, revoltă căști de protecție, helmat piese.

Foreverismyname
2020-12-19
5/5
Excellent visa. For cosplay and Airsoft is excellent. Very cheap compared to others. It came quickly. Advise seller

Ați putea dori, de asemenea