Original mogami 3368 cablu în vrac OFC fără oxigen cupru Capacitate Scăzută de Chitara Instrument Cablu

31.28lei

NOTĂ

------Dacă aveți nevoie de o cantitate mare, vă Rugăm să fie liber să ne contactați pentru un preț bun. ------Prețul unitar este pretul de un metru într-o libertate linie, inclusiv plug ------Dacă aveți de a trage cât mai multe bucăți într-o câțiva metri, de exemplu, ai nevoie de 5 metri, vă rugăm să trage-5 bucăți, ne va livra o bucată de 5 metri

Introducere

▲3368 este un nou cablu proiectat pentru sunet de înaltă performanță în timp ce în același timp fiind suficient de robust pentru etapa a trăi și de utilizare a performanței.Acest mare diametru cablu este proiectat cu o mai mică capacitate pentru cel mai pur sunet posibil, în timp ce nu este atât de scăzut de a provoca probleme de performanță, fiind în afara gama de design disponibile instrument camionete.Coaxial de configurare vă oferă cele mai exacte ton.

▲O provocare pentru cabluri coaxiale diametru mare este că centrul conductorului trebuie să se deplaseze în interiorul structurii atunci când cablul este flexat, astfel încât cablurile pot fi delicate atunci când manipulat cu aproximație.Proprietate compozit panglica scut structura 3368 face prin cablu destul de accidentat, și acest nou design menține flexibilitatea și performanța chiar și atunci când este utilizat într-o etapă și touring mediu.O nouă metodă a fost folosită pentru a păstra manipulare de zgomot extrem de scăzut, astfel încât acest cablu poate fi folosit pentru orice aplicație în cazul în care circuitele cu impedanță ridicată (chitara camionete, senzor de cabluri), cu foarte mici pierderi sunt necesare.

①The protectie strat adoptă 167-core ultra-înaltă densitate cupru fără oxigen și mort unghi de ecranare net, care poate în mod eficient scut electromagnetic și de interferență a radio-frecvenței.Evita enervant zgomotul de fundal, hum, hum. ② 5.3 mm grosime strat de izolare termică utilizează XLpE (polietilenă reticulată).Acest material are foarte bune proprietati electronice și poate preveni contracția firului atunci când acesta este sudat la înaltă temperatură. ③20 Awg ultra-gros din cupru fără oxigen miez interior, cu conținut de cupru de pana la 99.99%, sunetul este mai curat, gradul de reducere este mai mare, detaliile sunt mai bogate, dinamica sunt mai mari, iar impedanta este mai mic. ④Double fibra de carbon PVC de protectie strat poate rezolva în mod eficient problema de sunet spart și zgomotul provocat de tragerea și rotirea cablului atunci când muzicianul se plimbă înainte și înapoi pe scenă în timpul spectacolului.

CAIETUL de sarcini

▲Partea I Nr. De: 3368 ▲Nr.de Conductor Detalii:50/0.12 OFC Dimensiune(mm2 ):0.565mm2 (#20AWG) ▲Semi-Conductoare, Strat Ov.Dia. (mm): 1.5 (0.059") Material: Conductor PE Culori: Negru ▲Izolare Ov.Dia. (mm): 5.3 (0.209") Material: CPE Culori: Natural ▲Sub-Scut Ov.Dia. (mm): 5.7 (0,224 de") Material: PVC Conductiv Culori: Negru ▲Scut Tip: Compozit Panglica Scut Detalii:0.12 OFC/7/12 + 167Dtec/2/12 ▲Jacheta Ov.Dia. (mm): 8.0(0.315") Material: PVC Culori: Negru

Display fizic

▲Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.


 • Ambalare: Polybag
 • Origine: JP(de Origine)
 • Numărul De Model: 3368
 • Nume De Brand: purovoz
 • Gen: De Sex Masculin-Masculin
 • Protectie: Panglica
 • Un Conector: Oxyacid Gratuit De Cupru
 • Pachet: Da
 • Caracteristică: NICI unul
 • culoare: negru
 • Diametru Exterior: 8mm
 • Conector B: Oxyacid Gratuit De Cupru
 • Tip: Speakon

Etichete: cablu audio cupru fără oxigen, ciolacu cablu de alimentare, cablurilor de boxe ofc, cablul de chitara, cablu de chitara 1meter, cablu de măsurare, audio cablu vrac, oxigen prin cablu gratuit muzica, personalizat lp, ts instrument cablu.

Ați putea dori, de asemenea