Brațul Ștergătorului Instrument De Ștergere Auto Auto Auto Reglabil Brațul Ștergătorului Tragator

60.98lei

Caracteristici Principale

Mare Instrument Remove-- borna Bateriei extractorul de ansamblu forjate de oțel carbon este durabil și aspectul rafinat.Se poate elimina cu ușurință blocat borna bateriei, elimina, de asemenea, bolt-on ștergătoarelor de parbriz, brate care se potrivesc peste o conic spline.

Durabil și Rezistent la Coroziune-Această Baterie Bearing Extractor Extractor este realizat din metal cu tratament termic special proces, duritate mare, rezistent la coroziune, forjat și tratat termic, oțel fălci, poate servi pentru o lungă perioadă de timp.

Profesionale Borna Bateriei Tragator-- Reparații instrument poate elimina blocat borna bateriei, elimina, de asemenea, șuruburi pe brațele ștergătoarelor de parbriz care se potrivesc peste o conică și canelură; Mare multi-funcția de mici reparații instrument conceput pentru uz profesional.

Performanță perfectă -- Bateria Noastră Poartă Terminal Extractorul are structură puternică de design, apărut încărcate brațul asigură o perfectă trage de fiecare dată, cea mai mare parte a salva forței de muncă în a utiliza.

Ușor De utilizat -- Falca deschidere 6-28 mm pentru brațele ștergătoarelor cu un o/d până la 40 mm; Cu baterie extractorul de rulmenți puteți obține un mare ajutor să se ocupe cu sarcini dificile.Scenarii De Utilizare

Special pentru masina Folosind Metode

Caietul de sarcini

Materiale

Oțel Carbon

Dimensiune Produs

125*70 mm

Conținutul Pachetului

Brațul ștergătorului Instrument de Ștergere x1

Greutate Produs

240g

Notă

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.


  • Cerere: Masina instrumentul de reparare
  • Nume De Brand: Zimir
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: pdr instrumente pentru a scoate urme de lovituri paintless dent, extractor rulment kit, aluminiu t track, set cheie, instrument de auto, caseta de instrument, etabli tabel router, finger skateboard, rdta rezervor, dent remov.

Ați putea dori, de asemenea