Corel Video Studio Ultimate 2020 Viață Licență Dicționar

49.91lei

Corel Video Studio Ultimate 2020 Viață Licență Dicționar

Corel VideoStudio Final 2020 v23 imagine de Ansamblu

Corel VideoStudio Final suportă până la Ultra HD 4K rezoluție, astfel încât veți fi capabil să facă uz de cele mai 4K camere și monitoare 4K pe care îl dețineți deja sau vor fi în viitor. 1500+ creative efecte, tranziții, titluri, de instrumente de corectare a imaginii, și alte filtre sunt integrate pentru a vă permite pentru a lustrui proiecte cu stil și precizie.

VideoStudio Pro include o varietate de sofisticat video și audio caracteristici, inclusiv 4-camera multi-cam de editare și multi-punct de urmărire a mișcării pentru cei care doresc pentru a obține cu adevărat creativ.Multi-punct mișcare de urmărire vă va permite să adăugați cu ușurință text sau grafică în mișcare pentru videoclipuri sau se aplică un mozaic blur de mișcare se confruntă, logo-uri, numere de înmatriculare, și alte elemente.Cererea include, de asemenea, mai multe plugin 3rd-party din NewBlue FX pentru mai multe stilizarea videoclipuri.

Incredibil adăuga efecte creative și de a corecta aproape orice video problema cu aceste aplicații populare de dovedit lideri din industrie.Primesc sute de dolari de calitate profesională, efecte speciale aplicații pentru doar câțiva dolari mai mult decât prețul de VideoStudio Pro.Caracteristici de Corel VideoStudio Final 2020 v23

Split Screen Video

Multi-Camera Video Editor

Animație Stop-Motion

Urmăriți Transparență

Personaliza Cale De Mișcare

Filtre Si Efecte

Ecran Verde/Chroma Key

Crea impact ridicat, video pline de acțiune

Audio de înaltă calitate instrumente

Instrumente îmbunătățite pentru rezultate mai rapide

Rapid și ușor de editare video

Complet de 360 de grade, software de editare video

Crea clipuri video pentru a partaja pe Facebook și Youtube etc

Captura De Ecran Live

FastFlick Movie Maker Cerințele de Sistem și Detalii Tehnice

Windows 10, Windows 8, Windows 7, pe 64-bit sistem de OPERARE foarte recomandat

Intel Core i3 sau AMD A4 3.0 GHz sau mai mare

4 GB de RAM sau mai mare, 8+ GB recomandat pentru UHD, Multi-Camera, sau 360° video

Minim 256 MB VRAM, 512 mb sau mai mult recomandat pentru decodare hardware accelerare

HEVC (H. 265) suport necesită Windows 10, sprijinirea PC hardware sau placa grafică și Microsoft HEVC extensie video instalat

Programul este disponibil pentru instalare pe 32 sau 64 de biți.Unele caracteristici sunt disponibile numai în 64 de biți (3D titlul Editor, NewBlue Titler Pro, Boris Titlu Studio)

Minim rezoluție de afișare: 1024 x 768

Windows-compatibil placă de sunet

Minim 8 GB spațiu pe HDD pentru instalare completă


  • Origine: ACESTA(Origine)

Etichete: puls masaj stimuli, corel video x6, microfon electret 9, indice, perfect gift card, corel video studio, Durata de VIAȚĂ, comica adaptor, adobe studio video, corel draw.

Marina Ko1977
2021-01-16
5/5
The program was just great. Working quality at 100%. Worked, there are no failures. Recommend. The seller is very attentive and kind. 10 stars.

Ați putea dori, de asemenea