Coș De Rufe Portabil Haine De Bumbac Sac De Depozitare Haine Murdare, Cos De Rufe Spălătorie Găleată Sac De Depozitare

53.78lei 94.38lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Capacitate mare, dar Ușor: sacul De rufe murdare este suficient de mare pentru întreaga familie haine.Design ușor pentru transporta ușor.

Pliere Spălătorie Bin: Pliabil pentru depozitare si loc pentru un sac să aibă spațiu, pur și simplu, rabatați-l în sus și păstrați-l departe până când este nevoie.

Rezistent la apă și se Ocupă de Design: e grele, și vă permite de a transporta bunurile dumneavoastra cu usurinta.O modă tote sac la fel de bine.

Îngroșa PE Bord: Poate fi un coș de rufe murdare, rufe sau bin și totuși puteți tote rufele în jurul valorii de cu o singură mână.

Aplicarea pe scară largă: Acest sac de rufe este perfect pentru cămine colegiu, rulote, apartamente, sejururi hotel (se pliază în bagaje), copilul pepiniere, camere de utilitate și de cumpărături.

Culoare:Maro/Alb

Material:Bambus+Bumbac

Dimensiune:58x50x38cm

Conținutul Pachetului:

1x cos de Rufe

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: coș de rufe izgara, organizarea de spălătorie haine, utilitate coșuri de rufe, hanper, spălătorie organizator secțiunea, haine coșuri de rufe, împiedică, copilul coș de duș baie, cestas coș de rufe, Coș de răchită.

Ați putea dori, de asemenea