2 buc Petrecere Tiara Printesa Regal Regina Prinț Rege Coroana Pălării Ziua Decor pentru Băieți Fete Copii

12.29lei 19.53lei

Descriere

Prințesa și prințul moștenitor pălăria este un accesoriu de păr perfect pentru a adăuga atingere glorios pentru intreaga tinuta.O mica ta va arata ca un adevarat print sau printesa cu poartă această pălărie specială.Adorabil petrecere tiara este potrivit pentru o varietate de festiv și ocazii fericite mai ales pentru petrecere de aniversare.

Caracteristici

- Culoare: Aur, Argint.

- Material: Plastic.

- Dimensiune: Aprox. 17 x 11,5 cm.

- Dimensiunea corectă asigură meci mare cu atât copii și adulți cap.

- Elegant caciula pentru fete și băieți să poarte la petrecere de aniversare, petreceri de nunta, cabină de duș de mireasă, copil de dus, vacanță, petrecere de absolvire, costum de halloween, petrecere, etc.

- Coroana rafinat pălării care poate face într-adevăr dumneavoastră sau copiii dumneavoastră mai multă strălucire și fermecător de mulțimile.

- Sclipici prințul și prințesa de proiectare în sclipici suprafață cu lăptișor de glorie, de a face persoana care poartă să arate ca un adevărat prinț sau prințesă.

- O idee mare cadou și costum festiv accesoriu pentru a evidenția tema partid și anima atmosfera pentru a aduce mai multă distracție și noutate.

2 x coroana


  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: albastru regal, ziua decor petrecere, decor înghețat, A 60-a aniversare cadou, hat pentru femei, rochie unicorn, parul de viță de vie, party din material plastic coroana, ester decor, cap de clovn.

Ați putea dori, de asemenea