Mașină De Plasă De Buzunar, Geantă De Mână Titularul Organizator Auto Interioare Accesorii Hogard

45.28lei 63.74lei

Mașină De Plasă De Buzunar, Geantă De Mână Titularul Organizator Auto Interioare Accesorii Hogard Descriere:

Caracteristici:

1. SUPLIMENTAR de DEPOZITARE: Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână Titularul acoperă complet spațiul dintre primele două locuri și să le facă de stocare suplimentar.Se poate întinde la dimensiunea perfectă bazate pe diferite spații între șofer și pasager scaune de diferite modele de masini.

2. Animale de COMPANIE BARIERĂ: a Adoptat îngroșat Oxford pânză și plasă, cu puternica flexibilitate, de asemenea, servește ca o barieră special care previne animale de companie obraznic de pe bancheta din spate de la tulburarea ta de zi cu zi conduce.

3. CONDUCERE în condiții de SIGURANȚĂ: Net Buzunar, Geantă de mână Titularul ajută la reducerea distras de conducere oferind acces ușor la geanta conținutul, fără a lua ochii de la drum.Se elimină necesitatea de incomod pungă de plasament la picioarele pasagerilor.

4. SIMPLU de INSTALARE: Instalare de această geantă de mână titularul este foarte simplu, nu de foraj sau autocolante necesare, simplu și ușor de instalat, durează mai puțin de un minut cu suficient de mult timp reglabil elastic, coarda, acoperit peste consola cotiera cutie.

5. COMPATIBILITATE: cea mai mare parte compatibile cu deschidere față cotiera cutie, o mașină pe console nu se potrivesc pentru acest element, cum ar fi Partea Deschisă Cotiera Cutie, Nici Cotiera Cutie, Dublu Deschise Cotiera Cutie, Sport Cotiera Cutie.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Doar un sac de depozitare, geantă de mână și alte elemente prezentate în imagini nu sunt incluse.

Caietul de sarcini:

Material: Oxford pânză + ochiuri

Dimensiune: 40x11.5x26cm

Pachetul Include:

1 x Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână Titular(geantă de mână nu este inclusă)


  • model: Trei-dimensional Tip
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Dreptunghiular
  • Material: Poliester

Etichete: apa din lemn de cer, lenjerie de pat, mașină de plasă de buzunar, geanta suport auto, steagul jdm, sac de titular, masina geantă de mână de titular, Sac De Cuier, wrap păr pentru salon, geantă de mână de titular în mașină, pentru interior acasă.

Ați putea dori, de asemenea