5M, Vinil Folie Auto, Knifeless Bandă de Design, Linia Autocolante Auto, Instrumentul de Tăiere, Film de Vinil, Ambalaj Taie Banda, Accesorii Auto 2021

16.76lei 22.33lei

Descriere Produs:

Dimensiuni:500CM / 196.85"

Culoare:Ca imagine

Tip:Masina De Autocolante

Cantitate:1

Principalul Material:PVC

Caracteristici:

1. Design patentat se întinde ușor și se transformă cu ușurință în orice direcție pentru unul-de-un-un fel de opere de artă.

2. Banda poate fi rupt cu mâinile pentru aplicare rapide

3. Bandă flexibilă cu incandescență și este proiectat pentru a crea cu ușurință extrem de conturat modele, curat margine.

4. Instrument Electronic echipamente Smart-familie, instrumente de reparații pentru Smart familie, în general, componente electronice, accesorii auto, instrumente.

5. 100% de Brand nou și de Înaltă calitate.

Pachetul include :

Filmul Linie *1

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferite din cauza manuală de măsurare și de 3-5g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Film Lucios
  • Nume De Brand: Balight
  • Material: PVC
  • Lățime Produs: 1cm
  • Element De Lungime: 5m

Etichete: accesorii exterioare, cum vinyl cutter, masina vynil, banda de cauciuc butilic, film de vinil, knifeless, masina folie de film, masina din lemn folie, Folie De Vinil, carbon ambalaj mașină.

Iprokl Ivki0383jo
2021-01-25
1/5
Low quality
Ricatti Francisco
2020-12-18
5/5
very quick delivery, product as described. Thank you

Ați putea dori, de asemenea