5PCS,din Oțel de Înaltă Calitate Extensie Mic de Primăvară cu cârlige Duble,1,5 mm Diametrul Firului*15mm Afară Diametru*(60-200)mm Lungime

24.53lei 30.31lei

Dimensiuni

1,5 mm Diametrul Firului x 15mm Afară Diametru x (60-200)mm Lungime

Cerere

Aceste de înaltă calitate favoarea arcuri metalice sunt perfecte pentru orice ocazie.Umple fiecare cu produse v-ar dori să prezinte oaspeților.Cu toate acestea, dacă vă place să faceți personalizate izvoare la dimensiune, vă Rugăm să rugăm să ne anunțați, cantitatea, dimensiunea și materialul de care ai nevoie,inainte de a plasa comanda.Ne va oferi exacte pret mai târziu, când vom primi mai multe informatii de izvoare de care ai nevoie.Între timp, putem să proiectăm izvoare la dimensiunea precum și aveți nevoie, dacă aveți nevoie de ajutor.

Transport

1.Înainte de a plasa comenzi, vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi. 2.Atunci când procesarea comenzii, vă rugăm să verificați adresa de livrare, codul poștal și tel.nr.ect. 3.Vom aranja livrare în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea de plată. 4.În general, ne va livra comanda prin China Post.Dar dacă e urgent, că poți plăti o taxă suplimentară de transport, va vom trimite prin alte expres ca mai jos.

Alte Comerțului Iterms

1.Vom verifica toate produsele înainte de expediere. 2.Orice taxe la export sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 4.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. 5.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 6.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi răspuns satisfăcător!!! 7.Dacă doriți să amplasați customed produse, comenzi,doar nu ezitați să anunțați-ne,va vom oferi preturi competitive.

FAQ

Q: Cum pot obține un eșantion pentru a verifica calitatea?

A: După confirmare preț, puteți solicita mostre pentru a verifica calitatea noastră.Dacă aveți nevoie doar de un eșantion avem in stoc, va vom oferi proba gratuit, atâta timp cât vă permite expres de marfă.

Q: Cât de mult mă pot aștepta pentru a obține personalizate de probă?

A: După ce plătești proba de încărcare și trimite-ne-a confirmat fișiere, și mucegai este existent în fabrica noastră, probele vor fi gata în 10-15 zile lucrătoare; Dacă mucegaiul nu este existent, am nevoie pentru a deschide un nou mucegai, probele vor fi gata în perioada 15-18 zile lucrătoare; probele vor fi trimise la tine prin intermediul exprima și de a ajunge în 3-5 zile lucrătoare.Puteți folosi propriile exprima numărul de cont sau prepay noi dacă nu aveți un cont.

Q: Ce despre timpul de plumb pentru producția de masă?

A: Sincer, depinde în mare măsură de cantitatea de comandă și de sezon, atunci când plasați comanda.Ca de obicei, 5-10 zile lucrătoare, va fi ok.Dacă sunteți foarte urgent, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face asta.


 • Diametrul Firului: 1,5 mm
 • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
 • Utilizare: Industriale
 • Diametru Exterior: 15mm
 • Lungime Liberă: 60-200mm
 • Numărul De Model: Arcuri de compresie
 • Tipul De Sarcină: compresie
 • Afară diametru: 15mm
 • Stil: BOBINA
 • Material: De primăvară din oțel
 • Nume De Brand: co-de lucru

Etichete: primavara, mini primăvară, De primăvară din oțel, 100k termistor ntc, tensiunea arcului, roller v, de primăvară din oțel inoxidabil, compresa de primăvară, o primăvară, arc spirala.

Ați putea dori, de asemenea